0.08ML/T-0.15ML/T<br/>
Size: 18/410, 20/410, 20/400, 22/400, 24/410, 25/410, 28/410<br/>
More than 12years of production experience<br/>
Specializing in the production of plastic sprayer, pump

Semprotan Kabut sing Apik

0,08ML / T-0,15ML / T
Ukuran: 18/410, 20/410, 20/400, 22/400, 24/410, 25/410, 28/410
Luwih saka 12 taun pengalaman produksi
Khusus kanggo produksi sprayer plastik, pompa

30ml/50ml/60ml/80ml...<br/>
Color: gold/silver/rose gold/white/customize...<br/>
Large Stocks through the year

Botol Pump Foam

30ml / 50ml / 60ml / 80ml ...
Werna: emas / perak / emas mawar / putih / ...
Saham Gedhe nganti setaun

Blog Kita

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. didegaké ing taun 2008, kantor sing dununge ing Shanghai, pabrik ing Yuyao, Provinsi Zhejiang, kanthi transportasi sing kepenak menyang pelabuhan segara Shanghai lan Ningbo Kita minangka perusahaan profesional sing melu paket plastik standar lan khusus, kayata sprayer pemicu, pompa, sprayer mist, botol plastik lan solusi kemasan lengkap kanggo supermarket, industri perawatan kulit, salon makeup, distributor, grosir ing saindenging jagad. Kita nyedhiyakake produk OEM & ODM berkualitas tinggi kanthi rega cukup.

Ndhaptar