0,08ML / T-0,15ML / TUkuran: 18/410, 20/410, 20/400, 22/400, 24/410, 25/410, 28/410Luwih saka 12 taun pengalaman produksiSpesialisasi ing produksi sprayer plastik, pompa

Sprayer Mist Halus

0,08ML / T-0,15ML / T
Ukuran: 18/410, 20/410, 20/400, 22/400, 24/410, 25/410, 28/410
Luwih saka 12 taun pengalaman produksi
Spesialisasi ing produksi sprayer plastik, pompa

30ml/50ml/60ml/80ml...Werna: emas / perak / mawar emas / putih / ngatur ...Saham Gedhe liwat taun

Botol Pompa Busa

30ml/50ml/60ml/80ml...
Werna: emas / perak / mawar emas / putih / ngatur ...
Saham Gedhe liwat taun

Blog Kita

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. didegaké ing 2008, kantor dumunung ing Shanghai, pabrik ing Yuyao, Provinsi Zhejiang, karo transportasi trep kanggo Shanghai lan Ningbo port segaraKita minangka perusahaan profesional sing melu paket plastik standar lan khusus, kayata pemicu sprayer, pompa, sprayer kabut, botol plastik lan solusi kemasan lengkap kanggo supermarket, industri perawatan kulit, salon dandanan, distributor, grosir ing saindenging jagad.We nyedhiyani kualitas sing luwih dhuwur, kualitas tengah produk OEM & ODM karo rega cukup.

Ndaftar