Dilapisi

Akeh pelanggan seneng produk kanthi efek logam, mula kita bakal nggunakake komponen plastik, kayata tutup plastik, nozel, lan kepala pompa, kanggo menehi tekstur logam.

Coated
Coated3
Coated4
Coated1
Coated2

Ndhaptar