FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa aku njaluk sampel sadurunge dituku?

Ya, 1 sampel gratis, mung isine biaya pengiriman dhasar

Apa aku njaluk conto nganggo logo sing diukir?

Ya, kirimake logo sampeyan Ai utawa file cdr lan mbayar biaya produksi dhasar, biasane 1 jinis USD50

Kepiye cara ngrancang karya seni?

Kita bisa nyedhiyakake ukuran cetakan ukiran kanggo sampeyan, kriya sampeyan kudu ukurane. Utawa ngirim desain saiki menyang kita, desainer bisa nambah utawa nyuda ukurane.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan mandheg? Kaya label, kothak utawa tas lan liya-liyane?

Ya, kita bisa menehi pengalaman tuku mandeg, sampeyan mung ngirim panjaluk foto utawa detail produk menyang wong sing adol.

Apa pimpinan wektu?

Saham sajrone 1 minggu, Produksi: biasane 35 nganti 45 dina sawise nampa setoran 40%, yen dicithak sutra, stamping panas, wektu bakal nambah 10 nganti 15 dina.

MOQ?

Ora ana penanganan permukaan utawa pencetakan logo, MOQ padha karo situs web; Logo khusus, MOQ: 5000 pcs, produk Saham gumantung karo kahanan nyata.

Apa panggunaan permukaan sing kasedhiya?

Ukiran, Percetakan, Hot-stamping, Labeling, lapisan UV lan sapanunggalane.

Apa sampeyan mesthi entuk saham?

Saham mung kasedhiya kanggo wektu sing cendhak, sadurunge tuku, hubungi saham wong sing mriksa.

Apa bisa entuk obat yen nampa produk kanthi kualitas rusak utawa ala?

Ana masalah sing rusak utawa kualitas, hubungi kami sajrone 15 dina sawise nampa barang. Motret foto utawa video ngirim menyang email wong sing adol.

Kita janji kabeh produk kanthi rega sing tepat, kualitas apik. Yen pelanggan mung nganggep rega sing luwih murah, kita bakal ngelingake kualitase ora apik, yen pelanggan isih tuku, kita ora bakal tanggung jawab

Pengin kerja sama kita?


Ndhaptar