Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa aku njaluk sampel sadurunge tuku?

Ya, 1 sampel gratis, mung nutupi biaya pengiriman dhasar

Apa aku bakal entuk conto kanthi logo sing diukir?

Ya, kirim logo Ai utawa file cdr lan mbayar biaya produksi dhasar, biasane 1 jinis USD50

Kepiye carane aku bisa ngrancang karya seniku?

Kita bisa nyedhiyakake ukuran cetak engraving kanggo sampeyan, karya seni sampeyan kudu ukurane.Utawa ngirim desain saiki kanggo kita, desainer kita bisa nambah utawa nyuda ukuran.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan siji-mandeg?Kaya label, kothak utawa tas lan liya-liyane?

Ya, kita bisa nyedhiyakake pengalaman tuku siji-mandeg, sampeyan mung ngirim foto produk utawa panjaluk rinci menyang wong dodolan.

Apa wektu pimpinan?

Saham ing 1 minggu, Produksi: biasane 35 kanggo 45 dina sawise nampa 40% simpenan, yen nindakake printing sutra, panas-stamping, wektu bakal nambah 10 to15 dina.

MOQ?

Ora ana penanganan permukaan utawa percetakan logo, MOQ padha karo situs web;Logo khusus, MOQ: 5000pcs, Saham produk gumantung ing kahanan nyata.

Apa permukaan handing kasedhiya?

Engraving, Printing, Hot-stamping, Labeling, lapisan UV lan ing.

Apa sampeyan tansah duwe saham?

Saham mung kasedhiya kanggo wektu sing cendhak, sadurunge tuku hubungi sales person mriksa saham.

Apa aku bisa njaluk obat yen aku nampa produk kanthi kualitas rusak utawa ala?

Sembarang masalah rusak utawa kualitas, hubungi kita ing 15 dina sawise nampa barang.Njupuk foto utawa video ngirim menyang email sales person.

Kita janji kabeh produk ing rega tengen, kualitas apik.Yen customer mung nimbang rega sing luwih murah, kita bakal ngelingake sampeyan kualitas ora apik, yen pelanggan isih tuku, kita ora bakal tanggung jawab

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Ndaftar