Hubungi Kita

Hubungi kita

Hubungi saiki!

phone

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd.

Telpon: +86-15921375189

Telpon: + 86-18365267990

Whatsapp: + 86-15921375189

Alamat: Bangunan 4, No 1008, wetan Jiefang Rd, Distrik Fengxian, Kota Shanghai, China

Formulir Kontak

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan Konsultasi Aplikasi, Dhukungan Sampel, Harga dll.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ndhaptar