PAKET RB RB-B-00214 toples plastik 150g kanthi tutup bambu

RB-B-00214 150g jar plastik karo tutup pring

Katrangan singkat:

150g 5oz desain anyar kualitas dhuwur grosir ing Simpenan wangun bunder plastik amber kosmetik kosong krim wadhah frosted jar karo tutup pring.


Detail Produk

Tag produk

jeneng

150g jar plastik karo tutup pring

Merk

Paket RB

Bahan

plastik + pring

Kapasitas

150g

MOQ

100 pcs

Penanganan lumahing

Labeling, printing sutra, laser engraving, dilapisi

Paket

Stand ekspor karton, botol lan pump dikempalken ing karton beda

kode HS

3923300000

Wektu pimpinan

Miturut wektu pesenan, biasane ing 1 minggu

Pembayaran

T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal

Sertifikat

FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC

Port ekspor

Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

Description: 150g 5oz desain anyar kualitas dhuwur Grosir ing Simpenan babak wangun plastik amber kosmetik kosong krim wadhah frosted jar karo tutup pring.
Dianggo: cocok kanggo kosmetik kayata krim pasuryan, krim mata, paket pasuryan / topeng rai, lotion, utawa paket panganan kayata sereal kasar, permen, kacang, glepung, lsp ...

Kaluwihan

① Kualitas dhuwur, awet, bisa diisi ulang
(Iki jar plastik karo tutup pring wis thickened. Kanthi tutup bambu sekrup, Iku apik sealing, Kelembapan bukti lan anti banyu, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab lembab, mildew lan serangga yen sampeyan pengin paket pangan, lan bisa disinfected karo banyu sing nggodhok, amarga plastik lan pring sing tahan kanggo suhu dhuwur. Lan bisa digunakake bola-bali kanggo kualitas dhuwur.)

② desain profesional
(Tutuk meneng presisi njamin bukti bocor. Jar digawe saka plastik pet dhuwur lan bahan pring, sing ora mambu lan sehat kanggo kulit lan lingkungan. Ora perlu kuwatir babagan kualitas amarga iku jar plastik bahan pangan. Ing ngisor botol iku stabil lan iku amber frosted kang ora bisa dadi reged gampang.)

③ Trep digunakake ing omah lan ing lelungan
(Wujud cilik, gampang digawa menyang endi wae. Kompak lan portabel kanggo lelungan. Bambu katon dhuwur. Cocog kanggo kabeh umur lan ing sembarang kesempatan, kayata ruang tamu, jedhing, pawon lan liya-liyane. )

④ Cocog kanggo krim, lsp.
(Anggere produk sampeyan ing krim utawa lotion kayata krim mata, krim pasuryan, topeng rai, sampeyan bisa nyoba jar plastik iki. Uga panganan, kayata permen, kacang, uyah, rempah-rempah malah kopi, lsp.)

⑤ bocor-bukti, yen perlu, kita nampa kabeh test customer.
(Ana uga tutup putih ing awak jar, lan bagean njero PP ing tutup pring, sing nglindhungi kanggo nyegah bocor lan sealing apik. Nduwe bagian njero kanggo njamin bocor, bledug lan sanitasi, kita bisa ngirim sampel kanggo testing klien kita sadurunge pesenan yen perlu.)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?
Langkah pisanan: Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.
Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.
Langkah katelu: Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.
Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa ngowahi produksi akeh.

Carane nggunakake?
① Tambah krim utawa jar menyang jar;
② Kencengake tutup pring;
③ Cukup bukak yen sampeyan pengin nggunakake.

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar