RB PACKAGE RB-B-00214 150g toples plastik kanthi tutup pring

Toples plastik RB-B-00214 150g kanthi tutup pring

Katrangan singkat:

150g 5oz desain grosir berkualitas tinggi kanthi stok bentuk bunder plastik amber plastik kontainer krim kontainer es dengan tutup pring.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng

Toples plastik 150g kanthi tutup pring

Merek

Paket RB

Materi

plastik + pring

Kapasitas

150g

MOQ

100 pcs

Penanganan permukaan

Labeling, percetakan sutra, ukiran laser, dilapisi

Paket

Wadhah karton ekspor, botol lan pompa sing dikemas ing karton liyane

Kode HS

3923300000

Wektu pimpinan

Miturut wektu pesen, biasane sajrone 1 minggu

Bayaran

T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal

Sertifikat

Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC

Port ekspor

Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

Detail Produk

Katrangan: 150g 5oz desain anyar grosir berkualitas tinggi ing bentuk bunder amber plastik kosmetik kontainer krim kontainer es dengan tutup pring.
Panggunaan: cocok kanggo kosmetik kayata krim rai, krim mripat, paket wajah / masker rai, lotion, utawa paket panganan kayata sereal kasar, permen, kacang, tepung, dll.

Kaluwihan

① Kualitas tinggi, awet, bisa diisi ulang
(Botol plastik kanthi tutup pring iki kenthel. Kanthi tutup pring sing sekrup, tutup apik, bukti kelembapan lan anti banyu, dadi sampeyan ora prelu kuwatir lembab, jamur lan serangga yen pengin ngemasi panganan, lan bisa disinfeksi kanthi banyu sing nggodhok, amarga plastik lan pring tahan suhu dhuwur. Lan bisa digunakake kanthi bola-bali kanggo kualitas dhuwur.)

Design desain profesional
(Tutuk sekrup presisi njamin bukti bocor. Jar digawe saka plastik pet lan bahan pring sing dhuwur, sing ora mambu lan sehat kanggo kulit lan lingkungan. Ora prelu kuwatir amarga kualitase kalebu jar plastik kelas panganan. Sisih ngisor botol wis stabil lan frosted amber sing ora gampang kotor.)

③ Trep kanggo digunakake ing omah lan plancongan
(Wangun cilik, gampang digawa ing endi wae. Kompak lan bisa dituju kanggo plancongan. Bambu katon mewah. Cocog kanggo kabeh klompok umur lan ing acara apa wae, kayata ruang tamu, kamar mandi, pawon lan liya-liyane. )

④ Cocog kanggo krim, lsp.
(Anggere produk ing krim utawa lotion kayata krim mripat, krim rai, masker rai, sampeyan bisa nyoba jar plastik iki. Uga panganan, kayata permen, kacang-kacangan, uyah, bumbu uga kopi, lsp.)

Proof Bukti bocor, yen dibutuhake, kita nampa kabeh tes pelanggan.
(Ana uga tutup putih ing njero awak jar, lan bagian njero PP ing njero tutup pring, sing nglindhungi kanggo nyegah bocor lan panyegelan sing apik. Nduwe bagean njero kanggo ngatasi pembocoran, pembersihan debu lan kebersihan, bisa dikirim conto kanggo tes klien sadurunge diprentah yen perlu.)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?
Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake babagan ide, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.
Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.
Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.
Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake akeh.

Kepiye cara nggunakake?
① Tambahake krim utawa jar ing wadhah;
② Kencengi tutup pring;
③ Cukup bukak yen pengin digunakake.

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar