Babagan Kita

Profil perusahaan

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. didegaké ing taun 2008, kantor sing dununge ing Shanghai, pabrik ing Yuyao, Provinsi Zhejiang, kanthi transportasi sing kepenak menyang pelabuhan segara Shanghai lan Ningbo Kita minangka perusahaan profesional sing melu paket plastik standar lan khusus, kayata sprayer pemicu, pompa, sprayer mist, botol plastik lan solusi kemasan lengkap kanggo supermarket, industri perawatan kulit, salon makeup, distributor, grosir ing saindenging jagad. Kita nyedhiyakake produk OEM & ODM berkualitas tinggi kanthi rega cukup.
Paket Pelangi duwe akeh pelanggan setia, akeh saka pasar Amerika, Kanada, Eropa, Oceania lan Asia Wétan. Kanthi produk ekspor sing larang, larang, layanan paling apik, pengiriman tepat waktu, kita yakin bisa memenuhi kabeh sarat lan ngluwihi pangarepan.

公司

Tim Kita

TD1

Tim Desain

Kita duwe tim R&D profesional, bisa kanthi independen ngrancang lan ngasilake cetakan dhewe. Tim kita wis nulungi para pelanggan ing pirang-pirang negara kanggo nyadari proses saka ide menyang produk nyata.

Tim Operasi

Paket Pelangi duwe tim sing enom, profesional, sregep, sing nyedhiyakake solusi paket kosmetik mandheg kanggo saben pelanggan. Lan terus ngoptimalake proses komunikasi kanggo nambah pengalaman pelanggan.

Pameran perusahaan

zs22

Sertifikat perusahaan

Item wis liwati kanthi sertifikasi kualifikasi nasional lan ditampa kanthi apik ing industri utama. Tim rekayasa ahli bakal asring siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan tanggapan. Kita uga bisa ngeterake sampeyan karo conto sing ora mbayar biaya kanggo memenuhi spesifikasi sampeyan. Upaya sing cocog bisa uga ditindakake kanggo nyedhiyakake layanan lan solusi sing paling migunani. Yen sampeyan pancen kepincut karo perusahaan lan solusi, coba kontak karo ngirim email utawa langsung hubungi kita. Supaya bisa ngerti solusi lan perusahaan. luwih, sampeyan bakal bisa teka ing pabrik kanggo ndeleng.


Ndhaptar