Babagan awake dhewe

Profil perusahaan

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. didegaké ing 2008, kantor dumunung ing Shanghai, pabrik ing Yuyao, Provinsi Zhejiang, karo transportasi trep kanggo Shanghai lan Ningbo port segaraKita minangka perusahaan profesional sing melu paket plastik standar lan khusus, kayata pemicu sprayer, pompa, sprayer kabut, botol plastik lan solusi kemasan lengkap kanggo supermarket, industri perawatan kulit, salon dandanan, distributor, grosir ing saindenging jagad.We nyedhiyani kualitas sing luwih dhuwur, kualitas tengah produk OEM & ODM karo rega cukup.
Paket Rainbow duwe akeh pelanggan sing setia, akeh saka pasar Amerika, Kanada, Eropa, Oceania lan Asia Timur.Kanthi ekspor sugih kita larang, produk kualitas dhuwur, layanan paling apik, ing wektu pangiriman, kita tartamtu sing kita bisa ketemu kabeh syarat lan ngluwihi pangarepan.

公司

Tim Kita

TD1

Tim Desain

Kita duwe tim R&D profesional, bisa ngrancang lan ngasilake cetakan dhewe.Tim kita wis mbantu para pelanggan ing pirang-pirang negara supaya bisa ngerteni proses saka ide dadi produk nyata.

Tim Operasi

Paket Rainbow duwe tim enom, profesional, kuat, darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi paket kosmetik siji-mandeg kanggo saben pelanggan.Lan terus ngoptimalake proses komunikasi kanggo nambah pengalaman pelanggan.

Pameran perusahaan

zs22

Sertifikat perusahaan

Item wis lulus kanthi sertifikasi kualifikasi nasional lan ditampa kanthi apik ing industri utama kita.Tim teknik ahli kita asring siap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan umpan balik.Kita uga wis bisa ngirim conto gratis biaya kanggo ketemu spek sampeyan.Becik efforts mbokmenawa bakal diprodhuksi kanggo ngirim layanan paling ono gunane lan solusi.Yen pancene sampeyan kasengsem ing perusahaan lan solusi, hubungi kita kanthi ngirim email utawa langsung nelpon.Supaya bisa ngerti solusi lan perusahaan kita.ar liyane, sampeyan bakal bisa teka pabrik kita kanggo ndeleng iku.


Ndaftar