Nyithak sutra

Ing ngisor iki sawetara cetakan sutra sing wis ditindakake kanggo para klien, kaya sing sampeyan ngerteni, nyithak sutra biasane ing 1-3 warna, lan rong warna duwe jarak. Jarak biasane luwih saka 3mm.

Pencetakan sutra njaluk permukaan botol / jar kanthi alus, rata, bisa dicithak sutra suhu tinggi (wektu panahanan luwih dawa, nanging warnane luwih entheng) lan cetakan sutra suhu sithik (sing katon gloss).

silk printing
RB-P-0233
RB-P-0262D
RB-P-0274
RB-P-0275

Ndhaptar