Printing sutra

Ing ngisor iki sawetara percetakan sutra sing wis ditindakake kanggo para klien, kaya sing sampeyan deleng, percetakan sutra biasane ana ing 1-3 warna, lan rong warna duwe jarak.Jarak biasane luwih saka 3mm.

Printing sutra njaluk lumahing botol / jar banget Gamelan, warata, kita bisa nindakake printing sutra suhu dhuwur (kang wektu penylametan maneh, nanging werna rada korek) lan printing sutra suhu kurang (kang katon gloss).

printing sutra
RB-P-0233
RB-P-0262D
RB-P-0274
RB-P-0275

Ndaftar