Stamping panas

Stamping panas katon telung dimensi banget, kanthi kilau logam.

Biaya stamping panas gumantung saka ukuran lan kerumitan desain sampeyan.

Hot stamping
Hot stamping4
Hot stamping3
Hot stamping1
Hot stamping2

Ndhaptar