Werna khusus

Penyemprot pemicu abang-ireng iki kabeh plastik, diproduksi kanggo klien Eropa. Dheweke mbaleni pesen saben 2 wulan. Saka gambar ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng dheweke nggunakake produk iki kanggo reresik mobil.

Kabeh sprayer pemicu plastik bisa digunakake langsung ing cairan asam tanpa karat fittings. Kita bisa ngatur cangkang produk dadi macem-macem warna.

customer case
customer case1

Ndhaptar