Labeling

Produk utama perusahaan Sasha yaiku produk sanitizer tangan kanthi volume sithik, kayata 15ml, 30ml, 50ml. Kita nyedhiyakake dheweke nutug botol sprayer kertu 15ml, 30ml, botol sprayer kertu PETG 40ml, kabeh kasebut didol banget ing pasar Eropa. Dadi, dheweke tetep mbaleni pesen saka kita, saben wektu rampung produk lan mbantu dheweke ngirim produk ing kapal.

card sprayer bottle

Pink sprayer-1
pink sprayer-2

Ndhaptar