Ukiran laser

Ukiran laser yaiku mbentuk tandha ukiran alami ing permukaan produk pring lan kayu kanthi pembakaran laser. Katon banget alami lan bebas polusi, kaya ngukir tangan.

Nanging ora nyaranake pola rumit, amarga garis laser sing diukir lancip banget lan sampeyan ora bisa ndeleng kanthi jelas.

Kajaba iku, ukiran laser ora ana warna. Dheweke bakal nuduhake warna sing luwih peteng utawa luwih entheng amarga jerone ukiran lan bahan pring lan kayu kasebut

laser engraving on top of lid001
laser engraving on top of lid002
laser engraving on top of lid003
laser engraving on top of lid004
laser engraving on top of lid1

Ndhaptar