Ukiran laser

Laser engraving kanggo mbentuk tandha engraving alam ing lumahing pring lan produk kayu dening laser kobong.Katon banget alami lan bebas polusi, kaya ukiran tangan.

Nanging kita ora nyaranake pola rumit, amarga garis ukir laser banget lancip lan sampeyan ora bisa ndeleng cetha.

Kajaba iku, engraving laser ora duwe warna.Dheweke bakal nuduhake warna sing luwih peteng utawa luwih entheng amarga ambane ukiran lan bahan saka pring lan kayu.

ukiran laser ing ndhuwur tutup001
laser engraving ing ndhuwur tutup002
laser engraving ing ndhuwur tutup003
laser engraving ing ndhuwur tutup004
laser engraving ing ndhuwur tutup1

Ndaftar