Labeling

Kauntungan saka label minangka MOQ sing sithik, bisa ngatur macem-macem warna.
Kita nyedhiyakake macem-macem jinis label kanggo klien, kayata bahan kertas, bahan PVC, bahan kraft, bahan kertas sing dilapisi….

Labeling001

Labeling004
Labeling003
Labeling002
RB-P-0265
RB-P-0265A
RB-P-0267
RB-P-0267A
RB-P-0288

Ndhaptar