PAKET RB RB-B-00294 alat rias kecantikan sikat bulu mata menangani sikat lumpur tanah liat wajah

RB-B-00294 alat rias kecantikan sikat bulu mata menangani sikat lumpur tanah liat wajah

Katrangan singkat:

katrangan:RB-B-00294 alat rias kecantikan sikat bulu mata menangani sikat lumpur tanah liat wajah


Detail Produk

Tag produk

jeneng RB-B-00294 alat rias kecantikan sikat bulu mata menangani sikat lumpur tanah liat wajah
Merk Paket RB
Bahan Kayu, serat sintetik
Ukuran 2*11cm
MOQ 100 pcs
Penanganan lumahing Laser engraving, printing sutra, hot-stamping, emboss
Paket Karton ekspor ngadeg, tutup mangkok pring nganggo gelembung
kode HS 44190091
Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 2 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan:RB-B-00294 alat rias kecantikan sikat bulu mata menangani sikat lumpur tanah liat wajah

Dianggo: lempung pasuryan,Topeng rai, lendhut, nyampur alat kosmetik.

Kaluwihan

Eco loropaken, ukuran cilik, logo adat.

Highkualitas, awet, refillable, eco-loropaken.

kayu minangka sumber daya sing bisa dianyari, dadi pilihan sing ramah lingkungan.

Gampang resik lan garing.

Sampurna kanggo topeng rai DIY;

 LOGO bisa disesuaikan miturut syarat.

Nggunakake mesin tandha laser majeng, huruf kasebut cetha lan alus.

SmallUkuran.

Dawane: 11cm, amba: 2cm

⑥ Akeh werna kanggo milih;

Kayu, ireng, werna putih ana ing saham, kita uga bisa ngatur warna liyane.

HowApa aku bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah pisanan:Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.

Slangkah econd:Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan ngirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.

Tlangkah kaping pindho:Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.

Flangkah awal:Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa nguripake produksi akeh.

Hoh kita paket?

1. Jar, tutup bambu, paking dibagi paket.

2.Glass jar sing paket menyang cartons utama dibagi, lan sijine menyang kothak liyane ageng;

3. tutup pring sing rangkep menyang polybag amba pisanan banjur sijine menyang kothak;

4. Kelet tandha pengiriman ing kothak njaba.

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar