PAKET RB RB-G-0070-black-glass-serum-dropper-bottle

RB-G-0070-black-glass-serum-dropper-botol

Katrangan singkat:

20ml ireng kosong printing khusus pasuryan krim CBD botol penetes kosmetik kaca lenga


Detail Produk

Tag produk

jeneng RB-G-0070 botol penetes serum kaca ireng
Merk Paket RB
Bahan kaca
Kapasitas 20 ml, 30 ml, 40 ml, 50 ml, 60 ml, 80 ml, 100 ml
MOQ 1000 pcs
Penanganan lumahing Labeling, sutra printing, offset printing....
Paket Ngadeg karton ekspor, tabung lan tutup dikempalken ing karton beda
kode HS 7010909000
Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 1 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan: 20ml ireng kosong printing khusus pasuryan krim CBD botol penetes kosmetik kaca lenga

Dianggo:aromaterapi lan minyak atsiri, tincture lan minyak wangi, campuran lenga DIY, ngukur pemutih kanthi tetes, panggunaan lab, krim rai, minyak rambut, panggunaan kuliner lan liya-liyane ......

Kaluwihan

① kualitas dhuwur, awet, refillable, ekonomi;

( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

Bahan sing aman lan anyar;

(Kaca kaca tanpa timah, tutup fenolik plastik tanpa bpa, dhasar penetes kaca, wadhah paling apik kanggo nyimpen lenga lan bahan kimia)

③ Trep digunakake ing omah, ingkaendahansalon, ing lelungan;

( Bentuke cilik, gampang digawa menyang endi wae)

Ukuran portabel.

( Dheweke bakal gampang pas ing tas utawa tas make-up! Sampeyan bisa nggawa wadhah cilik iki tinimbang kabeh botol kanggo liburan sampeyan.)

⑤ Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis adol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja kuwatir babagan masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang uji coba klien sadurunge pesenan)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah pisanan:Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.

Langkah kapindho:Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan ngirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.

Langkah katelu:Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.

Langkah pungkasan:Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa nguripake produksi akeh.

Carane nggunakake?

① Gunakake banyu kanggo ngresiki botol;

② Isi cairan utawa lenga menyang botol, banjur sekrup penetes

③ Yen sampeyan perlu kanggo nggunakake, mung mbukak dropper lan nggunakake dropper kanggo tarik

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar