RB PACKAGE RB-B-00275 botol semprotan kaca frosted nganggo sprayer mist mist

Botol semprotan kaca frosted RB-B-00275 nganggo sprayer mist mist

Katrangan singkat:

PAKET RB  MOQ 200 set Botol Kaca Matte Paling Top 20ml 30ml 40ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml Kemasan Kosmetik Botol Semprot Kaca Frosted dengan Sprayer Mist Bambu


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Botol penyemprot kaca frosted RB-B-00275 kanggo paket kosmetik
Merek  Paket RB
Materi  Gelas
Kapasitas 20ml / 30ml / 40ml / 50ml / 60ml / 80ml / 100ml / 120ml 
MOQ  200 pcs
Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
Paket Wadhah karton ekspor, botol lan pompa sing dikemas ing karton liyane
Kode HS 7010909000
Wektu pimpinan  Miturut wektu pesen, biasane sajrone 1 minggu
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

Detail Produk

Katrangan: PAKET RB  MOQ 200 set Botol Kaca Matte Paling Top 20ml 30ml 40ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml Kemasan Kosmetik Botol Semprot Kaca Frosted dengan Sprayer Mist Bambu

Panggunaan:  Paket kosmetik, kayata kanggo minyak wangi, cairan disinfeksi medis & alkohol, pembersih tangan, cairan pembersih, banyu kulit .....

Kaluwihan

① kualitas dhuwur, bisa diisi ulang;

(Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

② Silinder bentuk bunder

Bentuk silinder katon sederhana nanging elegan banget, akeh klien milih gaya iki kanggo minyak wangi, lotion…

③ Trep kanggo digunakake, Meneng ing cangkem, panyegelan sing apik;

(Bahan kaca, aman lan ora beracun, ukuran gulu luwih gedhe, gampang diisi, anti bocor)

resik, aman;

(Tutup bledug njamin nozel tetep resik lan ora disemprot kanthi ora sengaja.)

 ora ana bocor

(Pompa atomizer berkualitas tinggi bisa njamin cairan sing cukup kanggo disemprotake ing kabut sing apik kanggo saben semprotan. Pompa atomizer lan botol kasebut gegandhengan karo utas, sing bisa dilebokake kanthi aman ing tas, lan ora ana kemungkinan bocor .)

frosted

(Kita nggawe desain visual frosted kanggo warna awak botol, saengga botol kasebut katon kelas dhuwur)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?

Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.

Langkah kapindho: Siapke file kasebut (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.

Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.

Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake produksi akeh.

Kepiye cara nggunakake?

① Tuang cairan menyang botol kaca;

② Pasang sprayer lan tutup bledug, pencet sprayer lan cairane bakal metu

③ Sawise cairan wis entek, copot lan bersihake botol semprotan, banjur iseni cairan kasebut.

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar