PAKET RB RB-B-00275 botol semprot kaca buram dengan penyemprot kabut bambu

RB-B-00275 botol semprotan kaca buram karo sprayer kabut bambu

Katrangan singkat:

PAKET RBMOQ 200 set Top Grade Botol Kaca Matte 20ml 30ml 40ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml Kemasan Kosmetik Botol Semprotan Kaca Frosted dengan Bambu Mist Sprayer


Detail Produk

Tag produk

jeneng RB-B-00275 botol sprayer kaca buram kanggo paket kosmetik
Merk Paket RB
Bahan kaca
Kapasitas 20ml/30ml/40ml/50ml/60ml/80ml/100ml/120ml
MOQ 200 pcs
Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping, dilapisi
Paket Stand ekspor karton, botol lan pump dikempalken ing karton beda
kode HS 7010909000
Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 1 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan: PAKET RBMOQ 200 set Top Grade Botol Kaca Matte 20ml 30ml 40ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml Kemasan Kosmetik Botol Semprotan Kaca Frosted dengan Bambu Mist Sprayer

Dianggo:Paket kosmetik, kayata kanggo parfum, cairan desinfeksi medis & alkohol, sanitizer tangan, cairan pembersih, banyu kulit.....

Kaluwihan

① kualitas dhuwur, bisa diisi ulang;

( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

② Bentuk bunder silinder

Wangun silinder katon prasaja nanging elegan banget, akeh klien milih gaya iki kanggo parfum, lotion ...

③ Trep kanggo nggunakake, Meneng ing tutuk, sealing apik;

(Bahan kaca, aman lan ora beracun, ukuran gulu luwih gedhe, gampang diisi, anti bocor)

resik, aman;

(Tutup bledug njamin muncung tetep resik lan ora disemprot kanthi ora sengaja.)

 ora bocor

(Pompa atomizer berkualitas tinggi bisa njamin cairan sing cukup kanggo disemprotake ing kabut sing apik kanggo saben semprotan. Pompa atomizer lan botol disambungake kanthi rapet karo benang, sing bisa diselehake kanthi aman ing tas, lan ora ana kemungkinan bocor. .)

beku

(We nggawe desain visual frosted kanggo werna awak botol, iku ndadekake botol katon dhuwur-bahan)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah pisanan:Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.

Langkah kapindho:Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan ngirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.

Langkah katelu:Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.

Langkah pungkasan:Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa nguripake produksi akeh.

Carane nggunakake?

① Tuangake cairan menyang botol kaca;

② Pasang sprayer lan tutup bledug, pencet sprayer lan cairan bakal muncrat metu

③ Sawise cairan wis digunakake, copot lan resiki botol semprotan, banjur isi maneh cairan kasebut.

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar