RB PACKAGE botol sampo RB-P-0124 300ml 500ml

Botol sampo RB-P-0124 300ml 500ml

Katrangan singkat:

pangiriman cepet desain paling apik pencetakan label khusus warna kuning amber botol cuci tangan sampo botol plastik pet
kontes empuk mewah eko sing ramah wadhah isi isi botol sampo plastik boston bening kanthi pompa ireng


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Order: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Jeneng Botol sampo
    Merek  Paket RB
    Materi  PET + PP
    Kapasitas 300ml / 500ml
    MOQ  5000 pcs
    Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
    Paket Wadhah karton ekspor, botol lan pompa sing dikemas ing karton liyane
    Kode HS 3923300000
    Wektu pimpinan  Miturut wektu pesen, biasane sajrone 1 minggu
    Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
    Sertifikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
    Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

    Detail Produk

    Katrangan: pangiriman cepet desain paling apik pencetakan label khusus warna kuning amber botol cuci tangan sampo botol plastik pet
    kontes empuk mewah eko sing ramah wadhah isi isi botol sampo plastik boston bening kanthi pompa ireng

    Panggunaan: paket perawatan kulit, kayata lotion, sampo rambut, gel shower, sanitizer tangan,…

    Kaluwihan

    Kita mesthi nggatekake kualitas dhuwur lan menehi pelanggan produk sing paling memuaskan;

    (Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

    ② Cocog kanggo macem-macem produk perawatan lotion, kemasan perawatan ngumbah, resik lan higienis;

    (Iki botol dispensing jinis push. Kemasan botol gedhe kondusif kanggo nggawe rapi ing omah, gaya seragam lan ngirit sawetara ruangan. Awak botol digawe saka bahan hewan peliharaan bermutu, sing ora ngemot zat mbebayani lan aman kanggo gunakake.)

    ③Produk nggunakake kepala pompa PP, awet, sederhana lan hemat tenaga kerja ;

    (Kepala pompa berkualitas tinggi dilengkapi bantalan anti bocor tartamtu, sing bisa digunakake bola-bali. Tutuk botol ukurane sedheng, nyuda cangkeme botol, dosis sedhengan, lan gampang banget lan ngirit tenaga kerja.

    Kanthi tdheweke kualitas dhuwur Bahan PET, pelangganPengalaman iku paling penting .;

    (Kita kanthi ati-ati milih bahan sing kandel, segel utas lan ora gampang bocor. Pencet lancar lan kualitas stabil.)

    ⑤ Tutuk botol kaliber amba, gampang diisi lan dibersihake ;

    ⑥ Awak botol cahya peteng nglindhungi cahya, awak botol transparan luwih ayu ;

    (Kita nampa warna khusus utawa nggawe logo, lan uga bisa nggawe kerajinan ing awak botol, kayata cetakan layar sutra, stamping panas, label, frosting, lsp)

    Kepiye cara nggawe produk dhewe?
    Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake babagan ide, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.
    Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.
    Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.
    Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake akeh.

    Kepiye cara nggunakake?
    ① Celup sampo utawa lotion menyang botol;
    ② Sekrup pompa lan ngiwa ngiwa cedhak, menggok nengen mbukak.
    ③ Pencet endhas pompa kanthi entheng, lan losion sing apik bakal metu.

    Lokakarya

    Piranti Produksi

    • GMP, Sertifikasi ISO

    • sertifikasi CE

    • Registrasi Piranti Medis China

    • 200.000 Pabrik Kaki Persegi

    • 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

    • 135 Karyawan, 2 Ganti

    • 3 Mesin Blending Otomatis

    • 57 Mesin Tiup semi-otomatis

    • 58 mesin cetak injeksi

    Pelanggan kita

    1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar