PAKET RB RB-P-0124 botol sampo 300ml 500ml

RB-P-0124 botol sampo 300ml 500ml

Katrangan singkat:

pangiriman cepet paling desain label adat printing ijo amber werna wisuh tangan botol shampoo dispenser botol plastik pet
alus remet apik Eco loropaken refillable wadhah kosong bening Boston botol sampo plastik karo pump ireng


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    jeneng Botol sampo
    Merk Paket RB
    Bahan PET + PP
    Kapasitas 300ml / 500ml
    MOQ 5000 pcs
    Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping, dilapisi
    Paket Ngadeg karton ekspor, botol lan pompa dikempalken ing karton beda
    kode HS 3923300000
    Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 1 minggu
    Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
    Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
    Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

    Detail Produk

    katrangan:pangiriman cepet paling desain label adat printing ijo amber werna wisuh tangan botol shampoo dispenser botol plastik pet
    alus remet apik Eco loropaken refillable wadhah kosong bening Boston botol sampo plastik karo pump ireng

    Dianggo:Paket perawatan kulit, kayata lotion, sampo rambut, shower gel, hand sanitizer,…

    Kaluwihan

    Kita tansah mbayar manungsa waé kanggo kualitas dhuwur lan menehi pelanggan produk paling marem;

    ( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

    ②Iku cocok kanggo macem-macem produk care lotion, ngumbah packaging care, resik lan higienis;

    (Iki botol dispensing push-jinis. Kemasan botol gedhe kondusif kanggo nggawe omah rapi, gaya seragam lan nyimpen sawetara spasi.. Awak botol digawe saka bahan pet kualitas dhuwur, kang ora ngemot bahan kimia mbebayani lan aman kanggo nggunakake.)

    ③Produk nggunakake sirah pompa PP, awet, prasaja lan hemat tenaga;

    (Kepala pompa berkualitas tinggi dilengkapi bantalan anti-bocor khusus, sing bisa digunakake bola-bali. Cangkeme botol ukuran moderat, mencet cangkeme botol, dosis moderat, lan gampang banget. lan ngirit tenaga kerja.

    karothekualitas dhuwur bahan PET, pelanggan'pengalaman iku sing paling penting.

    (We kasebut kanthi teliti, milih bahan kandel, segel Utas lan iku ora gampang kanggo bocor. Gamelan mencet lan kualitas stabil.)

    ⑤Tutuk botol kaliber gedhe, trep kanggo ngisi lan ngresiki;

    ⑥Botol botol cahya peteng nglindhungi saka cahya, awak botol transparan luwih ayu;

    (Kita nampa warna khusus utawa nggawe logo, lan uga bisa nggawe kerajinan ing awak botol, kayata sablon sutra, hot-stamping, label, frosting, lsp.)

    Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?
    Langkah pisanan: Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.
    Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.
    Langkah katelu: Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.
    Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa ngowahi produksi akeh.

    Carane nggunakake?
    ① Remet sampo utawa lotion menyang botol;
    ② Sekrup pompa lan belok kiwa cedhak, belok tengen mbukak.
    ③ Pencet sirah pompa kanthi entheng, lan lotion sing apik bakal metu.

    Bengkel

    Peralatan Produksi

    • GMP, ISO Certified

    • Sertifikasi CE

    • Registrasi Piranti Medis China

    • 200.000 Pabrik kaki persegi

    • 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

    • 135 Karyawan, 2 Ngalih

    • 3 Mesin blowing otomatis

    • 57 Semi-otomatis Blowing Machine

    • 58 Mesin ngecor injeksi

    Pelanggan kita

    1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar