RB PACKAGE RB-R-00169 gulung kaca 15ml ing botol

RB-R-00169 gulung kaca 15ml ing botol

Katrangan singkat:

MOQ 100 Potongan Plancongan Plancong Plastik Kaca 15 Botol Gelas Plastik Gulung Botol Parfum Kaca Botol dengan Tutup Bambu


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Gulung kaca 15ml ing botol
Merek  Paket RB
Materi  Gelas
Kapasitas 15ml
MOQ  100 pcs
Penanganan permukaan  Labeling, cetakan sutra, stamping panas .....
Paket Dikemas ing karton ekspor
Kode HS 7010909000
Wektu pimpinan  Miturut jumlah pesanan, biasane sajrone 1 minggu
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

Detail Produk

Katrangan: MOQ 100 Potongan Plancongan Plancong Plastik Kaca 15 Botol Gelas Plastik Gulung Botol Parfum Kaca Botol dengan Tutup Bambu

Panggunaan: Paket kosmetik, kayata minyak esensial, minyak wangi, serum…

Kaluwihan

Hkualitas apik, bisa diisi ulang, tekstur ,;

(Botol kaca iki digawe saka kaca sing luwih kenthel, sing luwih awet lan katon tekstur banget. Kaca bermutu, ora ngrusak komposisi produk.)

Sealing apik;

(Botol kaca iki nganggo tutup sekrup pring berkualitas tinggi, sing ditutup kanthi apik lan bisa ditempuh. Sampeyan ora wedi bocor.)

Ekonomis, awet;

(Nggulung bal kanggo mbuwang banyu, konsumsi sing sithik, mula dadi ekonomine banget.)

 Portable;

(Gulung ing botol kaca iki cilik banget, cocog kanggo kabeh acara, lan gampang banget kanggo plancongan.)

Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan;

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih tes tes sadurunge adol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang tes klien sadurunge order.) 

Gamelan, kepenak;

(Kepala bal minangka bal waja, muter kanthi lancar lan nyaman, kanthi output banyu sing akeh, cocog kanggo pijet lan aplikasi)

Disesuaikan

(Kita bisa ngatur macem-macem warna sing disenengi. Kita uga bisa nggawe cetakan sutra, label, stamping panas, efek frosted.)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?

Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.

Langkah kapindho: Siapke file kasebut (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.

Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.

Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake produksi akeh.

Kepiye cara nggunakake?

① Tarik endhas bal.

② Iseni cairan.

③ Pasang bal, banjur sampeyan bisa nggunakake.

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar