PAKET RB RB-R-00169 15ml botol kaca roll on

RB-R-00169 15ml kaca roll on botol

Katrangan singkat:

MOQ 100 Pieces Mini Travel Kosong Kustom 15 ml Frosted Brown Kaca Roll On Botol Kaca Parfum Botol dengan Tutup Bambu


Detail Produk

Tag produk

jeneng Botol kaca roll on 15ml
Merk Paket RB
Bahan kaca
Kapasitas 15 ml
MOQ 100 pcs
Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping.....
Paket Dikempalken ing karton ekspor ngadeg
kode HS 7010909000
Wektu pimpinan Miturut jumlah pesenan, biasane ing 1 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan:MOQ 100 Pieces Mini Travel Kosong Kustom 15 ml Frosted Brown Kaca Roll On Botol Kaca Parfum Botol dengan Tutup Bambu

Dianggo:Paket kosmetik, kayata minyak atsiri, parfum, serum…

Kaluwihan

Hkualitas igh, isi ulang, tekstur,;

(Botol kaca iki digawe saka kaca sing luwih kandel, sing luwih awet lan katon teksture banget. Kaca berkualitas tinggi, ora ngrusak komposisi produk.)

sealing apik;

(Botol kaca iki kanthi tutup sekrup bambu sing berkualitas tinggi, disegel kanthi apik lan bisa digawa menyang lelungan. Sampeyan ora wedi bocor.)

ekonomi, awet;

(Ball Rolling kanggo dispense banyu, konsumsi kurang, supaya iku banget ekonomi kanggo nggunakake.)

 Portable;

(Botol kaca gulung iki cilik banget, cocok kanggo kabeh acara, lan gampang banget kanggo lelungan.)

Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan;

(Produk iki wis adol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja padha sumelang ing masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang tes klien sadurunge pesenan.)

Gamelan, nyaman;

(Kepala bal minangka bal baja, muter kanthi lancar lan nyaman, kanthi output banyu sing sugih, cocok kanggo pijet lan aplikasi)

Customized.

(Kita bisa ngatur macem-macem warna sing disenengi. Kita uga bisa nindakake printing sutra, labeling, hot-stamping, efek frosted.)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah pisanan:Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.

Langkah kapindho:Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan ngirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.

Langkah katelu:Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.

Langkah pungkasan:Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa nguripake produksi akeh.

Carane nggunakake?

① Tarik sirah bal.

② Isi cairan kasebut.

③ Pasang bal, banjur sampeyan bisa nggunakake.

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• Sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 kothak-mlaku Kelas 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar