PAKET RB RB-P-0202 300ml botol sprayer terus menerus plastik

RB-P-0202 300ml botol sprayer terus-terusan plastik

Katrangan singkat:

200ML 300ML Putih Bening Hitam Flairosol Plastik Semprotan Air Rambut Terus Menerus Botol Semprotan Mist
Botol sprayer kanggo rambut; Botol semprotan kabut; Botol sprayer terus-terusan


Detail Produk

Tag produk

jeneng botol sprayer terus-terusan plastik
Merk Paket RB
Bahan PET
Kapasitas 200ml 300ml 500ml
MOQ 10000 pcs
Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping, dilapisi
Paket Karton ekspor ngadeg, botol lan pompa dipasang lan diselehake ing kothak sing kapisah
kode HS 3923300000
Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 30 dina
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan:200ML 300ML Putih Bening Hitam Flairosol Plastik Semprotan Air Rambut Terus Menerus Botol Semprotan Mist

Botol sprayer kanggo rambut; Botol semprotan kabut; Botol sprayer terus-terusan

Dianggo:moisturizing rambute;disinfeksi lan sterilisasi;moisturizing pigmen;bonsai semprotan

Kaluwihan

 dhuwurkualitas, awet, refillable, ekonomi;

( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

Non-slip meksa menehi pengalaman nggunakake apik;

(Botol gampang banget dicekel ing tangan, pencet siji wektu, panyemprot luwih saka 3 detik)

Coora bisa digunakake ing omah, ing salon rambut, ing lelungan;

(gampang nyekel wangun, trep kanggo nggunakake)

Suitbisa kanggopembersih udara, disinfeksi, Penghilang bau, parfum, perawatan mobil, banyulsp.

(Anggere produk sampeyan ing cairan, sampeyan bisa nyoba sprayer terus-terusan iki)

Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja padha sumelang ing masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang tes klien sadurunge pesenan)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?
Langkah pisanan: Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.
Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.
Langkah katelu: Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.
Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa ngowahi produksi akeh.

Carane nggunakake?
① Isi produk cair menyang botol;
② Pencet sirah pompa kanthi entheng, lan sprayer sing apik bakal metu.Pencet siji wektu, sprayer luwih saka 3 detik

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar