RB PACKAGE RB-P-0202 300ml botol sprayer plastik terus-menerus

Botol sprayer terus-terusan plastik RB-P-0202 300ml

Katrangan singkat:

200ML 300ML Botol Semprot Ireng Plastik Flairosol Putih Semprot Rambut Botol Semprotan Kabut Terus
Botol semprotan kanggo rambut; Botol semprotan kabut; Botol sprayer terus-terusan


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng botol sprayer plastik terus-terusan
Merek  Paket RB
Materi  PET
Kapasitas 200ml 300ml 500ml
MOQ  10000 pcs
Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
Paket Kardus ekspor, botol lan pompa dipasang lan dilebokake ing kothak sing kapisah
Kode HS 3923300000
Wektu pimpinan  Miturut wektu pesen, biasane sajrone 30 dina
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat  Laporan tes SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

Detail Produk

Katrangan: 200ML 300ML Botol Semprot Ireng Plastik Flairosol Putih Semprot Rambut Botol Semprotan Kabut Terus

Botol semprotan kanggo rambut; Botol semprotan kabut; Botol sprayer terus-terusan

Panggunaan: Pelembab rambut; disinfeksi lan sterilisasi; pelembab pigmen; semprotan bonsai

Kaluwihan

 dhuwur kualitas, awet, bisa diisi ulang, ekonomis;

(Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

Ning-tekanan tekanan menehi pengalaman panggunaan sing apik;

(Botol gampang ditahan, penet siji wektu, sprayer luwih saka 3 detik)

Coenak digunakake ing omah, ing salon rambut, ing plancongan;

(gampang nahan wujud, trep kanggo digunakake)

 Suitsaged kanggo pemurnian udara, disinfeksi, ngilangi bau, minyak wangi, perawatan mobil, banyu lsp.

(Anggere produk sampeyan cair, sampeyan bisa nyoba sprayer terus-terusan iki)

Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, isih tes bocor sadurunge didol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang uji coba klien sadurunge diprentah)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?
Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake babagan ide, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.
Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.
Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.
Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake akeh.

Kepiye cara nggunakake?
① Isi produk cair ing botol;
② Pencet endhas pompa kanthi sithik, lan sprayer sing apik bakal metu. Pencet sapisan, sprayer luwih saka 3 detik

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar