PAKET RB RB-P-0308 50ml botol pompa busa plastik nganggo sikat

RB-P-0308 50ml botol pump umpluk plastik karo sikat

Katrangan singkat:

MOQ 100 set Grosir Botol Pembersih Busa Bulu Mata 30ml 50ml 80ml Lembut Deep Remove Botol Pompa Busa Plastik dengan Sikat


Detail Produk

Tag produk

jeneng Botol pompa busa
Merk Paket RB
Bahan PET + PP
Kapasitas 30ml / 50ml / 60ml / 80ml
MOQ 100 set
Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping, dilapisi
Paket Stand ekspor karton, botol lan pump dikempalken ing karton beda
kode HS 3923300000
Wektu pimpinan Miturut jumlah pesenan, biasane ing 1 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan:MOQ 100 set Grosir Botol Pembersih Busa Bulu Mata 30ml 50ml 80ml Lembut Deep Remove Botol Pompa Busa Plastik dengan Sikat

Dianggo:Paket kosmetik, kayata penghapus bulu mata, pembersih wajah, pembersih busa, pembersih tangan, sampo…

Kaluwihan

① kualitas dhuwur, awet, refillable, ekonomi;

( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

② Tekanan non-slip menehi pengalaman nggunakake apik; 

(Diameter botol 35mm, sing gampang banget dicekel ing tangan)

③ Trep digunakake ing omah, ing salon rambut, ing lelungan;

( Bentuke cilik, gampang digawa menyang endi wae)

④ Cocog kanggo pembersih, sampo, mousse, sanitizer tangan, lsp.

(Anggere produk sampeyan nganggo busa cair, sampeyan bisa nyoba wadhah botol pompa busa iki)

⑤ Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis adol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja kuwatir babagan masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang uji coba klien sadurunge pesenan)

Anti-bledug lan anti-press;

(Botol iki minangka desain tutup lengkap, yaiku bukti bledug lan nyegah penet sing ora disengaja. Ora wedi ngempet ing tas)

Irit

(Desain kepala pompa push, gampang digunakake lan ngirit tenaga kerja, ngirit konsumsi)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah pisanan:Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.

Langkah kapindho:Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan ngirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.

Langkah katelu:Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.

Langkah pungkasan:Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa nguripake produksi akeh.

Carane nggunakake?

① Remet susu pembersih menyang botol;

② Tambah jumlah banyu sing tepat;

③ Goyangake kanthi becik, pencet sirah pompa kanthi entheng, lan busa sing apik bakal metu.

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar