RB PACKAGE RB-P-0308 50ml botol pompa busa plastik nganggo sikat

Botol pompa busa plastik RB-P-0308 50ml nganggo sikat

Katrangan singkat:

MOQ 100sets Grosir Bulu Mata Pembersih Botol 30ml 50ml 80 ml Lembut Dalam Menghapus Botol Plastik Pompa Botol dengan Sikat


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Botol pompa umpluk
Merek  Paket RB
Materi  PET + PP
Kapasitas 30ml / 50ml / 60ml / 80ml
MOQ  100 set
Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
Paket Wadhah karton ekspor, botol lan pompa sing dikemas ing karton liyane
Kode HS 3923300000
Wektu pimpinan  Miturut jumlah pesanan, biasane sajrone 1 minggu
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

Detail Produk

Katrangan: MOQ 100sets Grosir Bulu Mata Pembersih Botol 30ml 50ml 80 ml Lembut Dalam Menghapus Botol Plastik Pompa Botol dengan Sikat

Panggunaan: Paket kosmetik, kayata penghapus bulu mata, pembersih wajah, pembersih busa, pembersih tangan, sampo ...

Kaluwihan

① kualitas tinggi, awet, bisa diisi ulang, ekonomis;

(Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

Pressure meksa Non-slip menehi pengalaman panggunaan sing apik; 

Diameter Dhiameter botol 35mm, sing gampang ditangkep)

③ Trep kanggo digunakake ing omah, ing salon rambut, ing plancongan;

(Bentuk cilik, gampang digawa menyang endi wae)

④ Cocog kanggo ngresiki, sampo, mousse, sanitizer tangan, lsp.

(Anggere produk sampeyan umpluk cair, sampeyan bisa nyoba wadhah botol pompa busa iki)

⑤ Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih tes tes sadurunge adol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang tes klien sadurunge order)

Anti-bledug lan anti-pencet;

(Botol iki desain sampul lengkap, yaiku bukti debu lan nyegah nyenget kanthi ora sengaja. Sampeyan ora wedi nyemprot ing tas)

Ekonomis

(Desain kepala pompa push, gampang digunakake lan ngirit tenaga, ngirit konsumsi)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?

Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.

Langkah kapindho: Siapke file kasebut (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.

Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.

Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake produksi akeh.

Kepiye cara nggunakake?

① Remet susu pembersih ing botol;

② Tambahake banyu sing cukup;

③ Goncang kanthi apik, pencet pucuk pompa kanthi entheng, banjur umpluk alus bakal metu.

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar