PAKET RB RB-P-0222 sprayer kabut warna-warni

RB-P-0222 sprayer kabut warna-warni

Katrangan singkat:

2021 Hot Sell 18/410 Warna-warni 20/410 20/400 22/400 24/410 28/410 Kosmetik Kabut Halus Sprayer Botol Semprot Pompa Disesuaikan Halus Mist Sprayer 24/410 Halus Pompa Semprotan dengan Warna Setengah Tutup


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    jeneng Warna-warni Mist Sprayer
    Merk Paket RB
    Bahan PP
    Kapasitas 18/410 20/410 24/410
    MOQ 10000 pcs
    Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping, dilapisi
    Paket Stand ekspor karton, botol lan pump dikempalken ing karton beda
    kode HS 96161000
    Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 1 minggu
    Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
    Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
    Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

     

    Detail Produk

    katrangan:2021 Hot Sell 18/410 Warna-warni 20/410 20/400 22/400 24/410 28/410 Kosmetik Kabut Halus Sprayer Botol Semprot Pompa Disesuaikan Halus Mist Sprayer 24/410 Halus Pompa Semprotan dengan Warna Setengah Tutup
    Dianggo:paket kosmetik, kayata parfum, makeup remover,

    Kaluwihan

     dhuwurkualitas, awet, refillable, ekonomi;

    ( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

    ② Rega sing kompetitif

    (Rega saka sprayer iki ing perusahaan kita banget competitive. Sing luwih gedhe jumlahe, rega luwih murah. Loro-lorone kualitas apik lan rega sarujuk.)

    ③ Akeh werna bisa milih, nampa werna ngatur lan ngatur dawa tabung.

    (We have ireng / putih / ijo / lan werna oranye, yen sampeyan pengin werna liyane, sampeyan bisa ngatur werna nalika jumlahe tekan MOQ. Lan tabung bisa ngatur, sampeyan bisa ngatur dawa sampeyan pengin.)

    Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

    (Produk iki wis adol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja kuwatir babagan masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang uji coba klien sadurunge pesenan)

    ⑤ adatdawa dip-tube

    Kita bisa ngethok dawa tabung dip miturut panjaluk klien, supaya sampeyan ora kuwatir yen sampeyan nampa sprayer, cendhak banget utawa dawa banget

    Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?
    Langkah pisanan: Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.
    Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.
    Langkah katelu: Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.
    Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa ngowahi produksi akeh.

    Carane nggunakake?
    ①Lebokake sprayer ing botol
    ②Tambahake jumlah banyu sing tepat ing botol
    ③ Goyangake kanthi becik, pencet sirah sprayer kanthi entheng, lan cairan kasebut bakal metu ing bentuk kabut.

    Bengkel

    Peralatan Produksi

    • GMP, ISO Certified

    • sertifikasi CE

    • Registrasi Piranti Medis China

    • 200.000 Pabrik kaki persegi

    • 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

    • 135 Karyawan, 2 Ngalih

    • 3 Mesin blowing otomatis

    • 57 Semi-otomatis Blowing Machine

    • 58 Mesin ngecor injeksi

    Pelanggan kita

    1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar