RB PACKAGE RB-P-0222 sprayer kabut warna-warni

RB-P-0222 sprayer kabut warna-warni

Katrangan singkat:

2021 adol panas 18/410 warna-warni 20/410 20/400 22/400 24/410 28/410 kosmetik halus sprayer spray spray pump pump sprayer kabut halus 24/410 semprot pompa halus dengan warna setengah tutup


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Order: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Jeneng Sprayer Mist Colourful
    Merek  Paket RB
    Materi  PP
    Kapasitas 18/410 20/410 24/410
    MOQ  10000 pcs
    Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
    Paket Wadhah karton ekspor, botol lan pompa sing dikemas ing karton liyane
    Kode HS 96161000
    Wektu pimpinan  Miturut wektu pesen, biasane sajrone 1 minggu
    Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
    Sertifikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
    Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

     

    Detail Produk

    Katrangan: 2021 adol panas 18/410 warna-warni 20/410 20/400 22/400 24/410 28/410 kosmetik halus sprayer spray spray pump pump sprayer kabut halus 24/410 semprot pompa halus dengan warna setengah tutup
    Panggunaan: paket kosmetik, kayata minyak wangi, remover dandanan,

    Kaluwihan

     dhuwur kualitas, awet, bisa diisi ulang, ekonomis;

    (Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

    Price Rega kompetitif

    (Rega sprayer ing perusahaan iki kompetitif banget. Semakin akeh jumlahe, regane luwih murah. Kalorone apik lan rega sing luwih apik.)

    ③ Akeh warna sing bisa dipilih, nampa warna sing disesuaikan lan ngatur dawa tabung.

    (Kita duwe warna ireng / putih / ijo / lan oranye, yen sampeyan pengin warna liyane, sampeyan bisa ngatur warna nalika jumlahe tekan MOQ. Lan tabung bisa disesuaikan, sampeyan bisa ngatur dawa sing dikarepake.)

    Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

    (Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih tes tes sadurunge adol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang tes klien sadurunge order)

    ⑤ adat dawa tabung

    Kita bisa ngethok dawa tabung celengan miturut panjaluk klien, mula aja padha sumelang nalika nampa sprayer, cendhak banget utawa dawa banget

    Kepiye cara nggawe produk dhewe?
    Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake babagan ide, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.
    Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.
    Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.
    Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake akeh.

    Kepiye cara nggunakake?
    ①Pasang sprayer ing botol
    ② Tambahake banyu sing cukup ing botol
    ③Gegerake kanthi apik, pencet sirah sprayer nganti entheng, lan cairane bakal metu kanthi bentuk mist

    Lokakarya

    Piranti Produksi

    • GMP, Sertifikasi ISO

    • sertifikasi CE

    • Registrasi Piranti Medis China

    • 200.000 Pabrik Kaki Persegi

    • 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

    • 135 Karyawan, 2 Ganti

    • 3 Mesin Blending Otomatis

    • 57 Mesin Tiup semi-otomatis

    • 58 mesin cetak injeksi

    Pelanggan kita

    1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar