PAKET RB RB-P-0336 botol pompa busa kembang plastik

RB-P-0336 plastik kembang botol pump umpluk

Katrangan singkat:

PAKET RB  MOQ 1000 pcsHot sale 250ml 300ml 400ml 500ml kembang facial cleanser botol kosmetik kemasan botol busa


Detail Produk

Tag produk

jeneng RB-P-0336 plastik kembang botol pump umpluk
Merk Paket RB
Bahan PE/PET+ PP
Kapasitas 250ml / 300ml / 400ml / 500ml
MOQ 1000 pcs
Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping...
Paket Stand ekspor karton, botol lan pump dikempalken ing karton beda
kode HS 3923300000
Wektu pimpinan Miturut jumlah pesenan, biasane ing 1 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan: PAKET RB  MOQ 1000 pcsHot sale 250ml 300ml 400ml 500ml kembang facial cleanser botol kosmetik kemasan botol busa

Dianggo:Paket kosmetik, kayata pembersih wajah, pembersih busa, pembersih tangan, sampo…

Kaluwihan

① kualitas dhuwur, awet, refillable, ekonomi;

( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

Cocog kanggo pembersih, sampo, mousse, sanitizer tangan, lsp.

(Anggere produk sampeyan nganggo busa cair, sampeyan bisa nyoba wadhah botol pompa busa iki)

③ Trep digunakake ing omah, ingkaendahansalons;

( Botol pump umpluk cocok kanggo nggunakake ing ngarep, Salon kaendahan. Lan trep kanggo nggunakake)

Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis adol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja kuwatir babagan masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang uji coba klien sadurunge pesenan)

Anti-press, gampang digawa;

(Botol busa iki wis dilengkapi klip, ora wedi squeeze ing tas. Gampang kanggo nindakake nalika arep metu)

Irit

(Desain kepala pompa push, gampang digunakake lan ngirit tenaga kerja, ngirit konsumsi)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah pisanan:Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.

Langkah kapindho:Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan ngirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.

Langkah katelu:Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.

Langkah pungkasan:Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa nguripake produksi akeh.

Carane nggunakake?

① Remet susu pembersih menyang botol;

② Tambah jumlah banyu sing tepat;

③ Goyangake kanthi becik, pencet sirah pompa kanthi entheng, lan busa sing apik bakal metu.

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar