RB PACKAGE RB-P-0331 tabung alus plastik nganggo tutup ndhuwur sandal

Tabung alus plastik RB-P-0331 nganggo tutup ndhuwur sandal

Katrangan singkat:

PAKET RB  MOQ 1000 pcs Kustom Kosong Eco Friendly Biodegradable 30ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml 150 ml Plastik Krim Tangan Tabung Plastik Plastik Kosmetik Kemasan Tube


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Tabung alus plastik RB-P-0331 nganggo tutup ndhuwur sandal
Merek  Paket RB
Materi  PE
Kapasitas 30ml / 50ml / 60ml / 80ml / 100ml / 120ml / 150ml ......
MOQ  1000 pcs
Penanganan permukaan  Labeling, cetakan sutra, cetakan offset .....
Paket Ngadeg karton, tabung lan tutup sing dikemas ing karton sing beda
Kode HS 3923300000
Wektu pimpinan  Miturut wektu pesen, biasane sajrone 1 minggu
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

Detail Produk

Katrangan: PAKET RB  MOQ 1000 pcs Kustom Kosong Eco Friendly Biodegradable 30ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml 150 ml Plastik Krim Tangan Tabung Plastik Plastik Kosmetik Kemasan Tube

Panggunaan: Paket kosmetik, kayata krim BB, krim tangan, krim rai, krim sunscreen ...... 

Kaluwihan

① kualitas tinggi, awet, bisa diisi ulang, ekonomis;

(Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

Macem-macem gaya, nampa kustomisasi;

(Akeh jinis tabung plastik sing dipilih, uga nampa gaya khusus)

③ Trep kanggo digunakake ing omah, ing kaendahan salon, nalika lelungan;

(Bentuk cilik, gampang digawa menyang endi wae)

④ Cocog kanggo rai reresik, BB cream, lsp.

(Cocog kanggo macem-macem kosmetik, kayata krim BB, pembersih wajah, krim sunscreen ...)

⑤ Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih tes tes sadurunge adol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang tes klien sadurunge order)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?

Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.

Langkah kapindho: Siapke file kasebut (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.

Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.

Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake produksi akeh.

Kepiye cara nggunakake?

① Isi krim menyang tabung;

 Bukak tutup lan penet tabung, krim bakal diperes 

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar