PAKET RB RB-P-0331 plastik tabung alus karo tutup ndhuwur flip

RB-P-0331 plastik tabung alus karo tutup ndhuwur loncat karo muter awak

Katrangan singkat:

PAKET RBMOQ 1000pcs Kustom Kosong Eco Friendly Biodegradable 30ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml 150ml Plastik Krim Tangan Tabung Plastik Lembut Kemasan Kosmetik Squeeze Tube


Detail Produk

Tag produk

jeneng RB-P-0331 plastik tabung alus karo tutup ndhuwur loncat karo muter awak
Merk Paket RB
Bahan pe
Kapasitas 30ml/50ml/60ml/80ml/100ml/120ml/150ml......
MOQ 1000 pcs
Penanganan lumahing Labeling, sutra printing, offset printing....
Paket Ngadeg karton ekspor, tabung lan tutup dikempalken ing karton beda
kode HS 3923300000
Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 1 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

Detail Produk

katrangan: PAKET RBMOQ 1000pcs Kustom Kosong Eco Friendly Biodegradable 30ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml 150ml Plastik Krim Tangan Tabung Plastik Lembut Kemasan Kosmetik Squeeze Tube

Dianggo:Paket kosmetik, kayata krim BB, krim tangan, krim pasuryan, krim tabir surya......

Kaluwihan

① kualitas dhuwur, awet, refillable, ekonomi;

( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

Macem-macem gaya, nampa kustomisasi;

(Dadi akeh jinis tabung plastik kanggo pilihan sampeyan, kita uga nampa gaya selaras)

③ Trep digunakake ing omah, ingkaendahansalon, ing lelungan;

( Bentuke cilik, gampang digawa menyang endi wae)

④ Cocog kanggoraipembersih,BB krim,lsp.

( Cocog kanggo akeh kosmetik, kaya BB cream, pembersih rai, krim tabir surya ...)

⑤ Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis adol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja kuwatir babagan masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang uji coba klien sadurunge pesenan)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah pisanan:Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.

Langkah kapindho:Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan ngirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.

Langkah katelu:Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.

Langkah pungkasan:Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa nguripake produksi akeh.

Carane nggunakake?

① Isi krim menyang tabung;

Bukak tutup lan pencet tabung, krim bakal diremas

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar