RB PACKAGE Botol penyemprot plastik RB-P-0239 250ml

Botol penyemprot plastik RB-P-0239 250ml

Katrangan singkat:

8oz 250ml kosong kemasan kosmetik biru biru plastik pembersih tangan cairan botol pemicu mini cair
Botol plastik; botol sprayer plastik; botol plastik 250ml


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Botol penyemprot plastik 250ml
Merek  Paket RB
Materi  PET + PP
Kapasitas 250ml
MOQ  1000 pcs
Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
Paket Wadhah karton ekspor, botol lan sprayer sing dikemas ing karton liyane
Kode HS 3923300000
Wektu pimpinan  Miturut wektu pesen, biasane sajrone 1 minggu
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

Detail Produk

Katrangan: 8oz 250ml kosong kemasan kosmetik biru biru plastik pembersih tangan cairan botol pemicu mini cair
Botol plastik; botol sprayer plastik; botol plastik 250ml

Panggunaan: paket kosmetik, kayata banyu Pelembab, toner, disinfektan lan cairan liyane…

Kaluwihan

 dhuwur kualitas, awet, bisa diisi ulang, ekonomis;

(Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

Ning-tekanan tekanan menehi pengalaman panggunaan sing apik;

(Ringan, portebel, mitra sing apik kanggo plancongan, bungkus perawatan wisuh)

Coenak digunakake ing omah, ing salon rambut, ing plancongan;

(Kapasitas panyimpenan gedhe lan area atomisasi amba)

 Suitsaged kanggo Skenario pirang-pirang.

(Tata rambut, kebon lan mbanyoni, disinfeksi meja, reresik windows lan lawang, reresik minyak pawon ...)

Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih tes tes sadurunge adol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang tes klien sadurunge order)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?
Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake babagan ide, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.
Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.
Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.
Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake akeh.

Kepiye cara nggunakake?
① Celupake produk cair menyang botol;
② Sekrup lan atur sprayer;
③ pencet sprayer kanthi sithik, lan sprayer sing apik bakal metu.

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar