RB PACKAGE RB-P-0203 50ml botol pompa umpluk

Botol pompa busa RB-P-0203 50ml

Katrangan singkat:

2021 Panas adol Grosir produk berkualitas tinggi mewah baru 50 ml perak emas mawar emas kosmetik kosong 50 ml pembersih sikat wajah mencuci krim Plastik sabun cair remover busa botol plastik pompa busa 


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Botol plastik pompa busa 50ml
Merek  Paket RB
Materi  PET + PP
Kapasitas 50ml
MOQ  5000 pcs
Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
Paket Wadhah karton ekspor, botol lan pompa sing dikemas ing karton liyane
Kode HS 3923300000
Wektu pimpinan Miturut wektu pesen, biasane sajrone 1 minggu
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

 

Detail Produk

Katrangan: 2021 Jual panas grosir produk baru mewah berkualitas tinggi 50 ml perak mawar emas kosmetik kosong 50 ml pembersih rambut sikat cuci krim Plastik sabun cair remover busa botol plastik pompa busa

Panggunaan: Kemasan kosmetik, pembersih tangan, serum perawatan kulit, lotion, sampo

Kaluwihan

 Hnggih kualitas, awet, bisa diisi ulang, ekonomis

(Kita duwe bengkel pemurnian bebas bledug saka bahan 100000, lan lokakarya kasebut dilengkapi cetakan, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk stabil, produk ekonomi )

Moderate output lan gampang digunakake

(Produk iki gampang digunakake lan ngirit tenaga kerja, lan dosis cukup. Nalika digunakake, cukup tekan pompa, busa bakal metu kanthi dosis moderat)

③ Sealing apik, ora ana bocor

(Desain botol plastik iki kenceng banget supaya cairan utawa lotion ing njero ora bocor)

 Ngatur warna lan logo

(Yen pelanggan butuh, kita bisa nulungi kustomisasi warna lan logo, layar sutra, stamping panas lan label bisa dipilih)

Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih tes tes sadurunge adol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang uji coba klien sadurunge diprentah)

Kepiye cara nggawe produk dhewe?
Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake babagan ide, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.
Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.
Langkah katelu: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.
Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake akeh.

Kepiye cara nggunakake?
① Tambah cairan pembersih wajah menyang botol
②Pencet pompa lan cairan bakal metu kanthi bentuk busa

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar