PAKET RB RB-P-0203 botol pompa busa 50ml

RB-P-0203 50ml botol pump umpluk

Katrangan singkat:

2021Panasjual grosir produk anyar mewah kualitas tinggi 50ml perak emas mawar emas kosmetik kosong 50ml facial lash cleanser wash cream Plastik sabun cair remover busa botol plastik pompa busa


Detail Produk

Tag produk

jeneng 50ml botol plastik pompa busa
Merk Paket RB
Bahan PET + PP
Kapasitas 50 ml
MOQ 5000 pcs
Penanganan lumahing Labeling, printing sutra, hot-stamping, dilapisi
Paket Stand ekspor karton, botol lan pump dikempalken ing karton beda
kode HS 3923300000
Wektu pimpinan Miturut wektu pesenan, biasane ing 1 minggu
Pembayaran T/T;Alipay, L/C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat FDA, SGS, MSDS, laporan uji QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, port apa wae ing China

 

Detail Produk

katrangan:2021 Penjualan Panas Grosir Kualitas Tinggi Produk Baru Mewah 50 Ml Perak Emas Mawar Emas Kosmetik Kosong 50 Ml Pembersih Bulu Mata Wajah Krim Cuci Sabun Cair Plastik Busa Botol Plastik Pompa Busa

Dianggo:Kemasan kosmetik, hand sanitizer, serum perawatan kulit, lotion, sampo

Kaluwihan

 Highkualitas, awet, refillable, ekonomi

( Kita duwe bengkel pemurnian tanpa bledug kelas 100000 , lan bengkel kasebut dilengkapi cetakan ngembangake, injeksi, perakitan, lan integrasi pengujian peralatan canggih. Sistem ISO9001 kanggo mesthekake yen kita bisa terus nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas stabil, produk ekonomi. )

Moderateoutput lan gampang kanggo nggunakake

(Produk iki gampang digunakake lan ngirit tenaga kerja, lan dosis moderat. Nalika nggunakake, mung pencet pompa, umpluk bakal metu ing dosis moderat)

③ Sealing apik, ora bocor

(Desain botol plastik iki kenceng banget supaya cairan utawa lotion ing njero ora bocor)

 Ngatur warna lan logo

(Yen kabutuhan pelanggan, kita bisa mbantu dheweke ngatur warna lan logo, layar sutra, stamping panas lan label bisa dipilih)

Kita nindakake tes bocor kaping 3 sadurunge ngemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih nindakake tes bocor sadurunge adol, aja padha sumelang ing masalah kualitas, kita bisa ngirim sampel menyang tes klien sadurunge pesenan)

Kepiye carane bisa ngatur produkku dhewe?
Langkah pisanan: Hubungi wong dodolan, ngandhani ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge ngatur.
Langkah kapindho: Siapke file (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa apa file bisa digunakake.
Langkah katelu: Kita nggawe sampel kanthi biaya sampel dhasar.
Langkah pungkasan: Sawise sampeyan nyetujoni efek sampel, kita bisa ngowahi produksi akeh.

Carane nggunakake?
①Tambahake cairan pembersih rai menyang botol
②Pencet pompa lan cairan bakal metu ing wangun busa

Bengkel

Peralatan Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik kaki persegi

• 30.140 Square-Foot Class 10 Kamar resik

• 135 Karyawan, 2 Ngalih

• 3 Mesin blowing otomatis

• 57 Semi-otomatis Blowing Machine

• 58 Mesin ngecor injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndaftar