RB PACKAGE RB-M-0009A OEM ODM aluminium oral sprayer erosol spray hair mousse sprayer botol

RB-M-0009A OEM ODM aluminium oral sprayer erosol semprot rambut mousse sprayer botol

Katrangan singkat:

RB PACKAGE RB-M-0009 Semprot Aerosol Kosong Aluminium Customizable Bisa Botol Mousse Rambut Berkualitas Tinggi 


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng RB-M-0009A OEM ODM aluminium oral sprayer erosol semprot rambut mousse sprayer botol
Merek  Paket RB
Materi  Aluminium
Kapasitas 20ml 30ml 50ml 100ml
MOQ 10000 pcs
Penanganan permukaan  Labeling, percetakan sutra, stamping panas, dilapisi
Paket Stand karton ekspor, 96 pcs paket dadi sak cilik
Kode HS 76129010
Wektu pimpinan Miturut wektu pesen, biasane sajrone 4-5 minggu
Bayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sertifikat Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Port ekspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, plabuhan ing China

 

Detail Produk

Katrangan: RB PAKET RB-M-0009 Semprot Aerosol Kosong Aluminium sing Bisa Diatur Bisa Botol Mousse Rambut Berkualitas Tinggi

Panggunaan: sprayer oral, menghilangkan bau, aerosol, disinfeksi, mousse rambut, wangi awak, deodorant…

Kaluwihan

 OEM, ODM

Kita nyedhiyakake layanan mandheg saka paket nganti nggawe formula anyar

kanggo ngisi lan ngirim.

Ngatur warna lan label

Botol bisa nglukis warna liyane lan nyithak logo pribadi sampeyan.

③ Gampang diresiki lan bisa didaur ulang

(Botol kaca iki gampang dibersihake, mula bisa digunakake maneh. Sawise digunakake maneh, wisuh banjur terus iseni krim utawa losion liyane)

Output Output moderat lan gampang digunakake 

Kita tes bocor kaping 3 sadurunge dikemas, yen perlu, kita nampa kabeh tes pelanggan.

(Produk iki wis didol pirang-pirang taun, kita isih tes tes sadurunge adol, aja kuwatir masalah kualitas, kita bisa ngirim conto menyang uji coba klien sadurunge diprentah)

Pompa bermutu kanthi tutup, aja nganti bledug.

Energy Ngirit

Tentheng kemasan kasebut ngirit energi sajrone trans-port. Uga bisa diproses kanthi cara sing ramah lingkungan nalika didaur ulang, amarga pintel leleh kurang saka 660°C saenergi ves nalika logam lagi pulih.

How apa aku bisa ngatur produkku dhewe?

Langkah kapisan: Hubungi wong sing adol, critakake ide sampeyan, dheweke bakal ngandhani apa sing bakal ditindakake sadurunge ngatur.

Slangkah econd: Siapke file kasebut (kayata Ai, CDR, file PSD) lan kirim menyang kita, kita bakal mriksa manawa file kasebut bisa digunakake.

Tlangkah sabuk: Kita nggawe conto kanthi biaya conto dhasar.

Flangkah inal: Sawise sampeyan nyetujoni efek conto, kita bisa ngasilake produksi akeh.

Hkudu digunakake iku ?

① Tambahake lotion utawa krim ing botol

② Copot tutup safety

③ Pencet pompa

④ Losyine bakal metu  

Lokakarya

Piranti Produksi

• GMP, Sertifikasi ISO

• sertifikasi CE

• Registrasi Piranti Medis China

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30.140 Kelas-Kaki Kelas 10 Kamar Resik

• 135 Karyawan, 2 Ganti

• 3 Mesin Blending Otomatis

• 57 Mesin Tiup semi-otomatis

• 58 mesin cetak injeksi

Pelanggan kita

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar