Napa milih botol semprotan plastik?

Ing pasar bahan kemasan, sanajan botol semprotan kosmetikbahan kemasan macem-macem, botol semprotan plastik minangka pilihan pertama kanggo pelanggan milih botol semprotan. Napa pelanggan seneng botol semprotan plastik yen dheweke milih botol semprotan? Amargabotol semprotan plastik duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki kanggo pelanggan:
30ml-50ml-75ml-100ml- -plastic-spray- bottle-8

1. Bahan plastik, luwih entheng lan luwih gampang digawa;

2. Dibandhingake karo botol kaca lan botol semprotan logam, botol semprotan plastik luwih gampang kanggo mbentuk lan nggawe produk sing dibutuhake luwih gampang;

3. Regane luwih murah tinimbang bahan liyane, lan biji kemasan ora ilang;

4. Yen dibandhingake karo bahan liyane, semprotan bakal luwih alus. Amarga plastik dhewe luwih alus, awak botol bakal nyuda nalika nyemprot, nggawe gaya pager, nggawe semprotan luwih alus lan luwih dawa;

5. Kurang gampang bocor. Kepala pompa biasane digawe saka bahan plastik, lan struktur spiral ing antarane plastik lan plastik luwih tertutup lan kenceng, ngunci udara kanthi kenceng, lan cenderung ora bocor. Ketahanan udara saka plastik lan bahan liyane relatif kurang, lan bahan liyane luwih sutera lan luwih angel dikuatake;

6. Kinerja biaya sing dhuwur. Botol semprotan plastik mateni bahan liyane ing babagan kinerja biaya.

Shanghai Rainbow Industrial Co, Ltd minangka pabrikan, paket pelangi Shanghai Nyedhiyakake kemasan kosmetik mandheg. Yen sampeyan seneng produk, sampeyan bisa ngubungi,
Situs web: www.rainbow-pkg.com
Email: Bobby@rainbow-pkg.com
WhatsApp: +008613818823743


Wektu kiriman: Aug-18-2021
Ndhaptar