Apa botol gulung kasebut? Jarak aplikasi botol rol

Ana akeh panjaluk kanggo telusuran tembung kanggo rong kosmetik: siji yaiku gulung ing botol lan liyane yaiku a botol roller. Nanging iki kalebu jinis produk.Botol gulung yaiku botol rol, nanging kebiasaan nggoleki kabeh wong beda. Dadi, Shanghai Rainbow Industry Co., Ltd. pitutur marang kowe apa gulung ing botol lan endi panggunaane.
10ml-roll-on-glass-bottle-4

 

 

Apa sing diarani a gulung ing botol?
Botol gulung, uga dikenal minangka botol rol, minangka jinis botol kemasan plastik sing umume lan umum digunakake dening masarakat. Botol gulung-bal biasane duwe kapasitas sithik. Bal gulung dipasang ing endhas botol supaya wong bisa aplikasi kanthi rata, nyegah bocor cairan, lan uga duwe efek pijet. Umume digunakake minangka kemasan kanggo krim mata kosmetik, lipstik, deodorant, krim rai, minyak esensial, obat-obatan, gel antipiretik, lan produk bocah. Ana rong jinisbal roller ing endhassaka botol rollerball: bal plastik lan baja. Umume, bal baja digunakake kanggo botol krim mata kosmetik, dene plastik digunakake kanggo produk murah kayata lipstik, gumantung karo rega produk.

10ml-frosted-roll-on-glass-bottle-1

Ruang lingkup panggunaan botol roller
Kosmetik umume digunakake kanggo botol gulung. Yen dibandhingake karo semprotan, botol gulung bisa nyedhot antiperspirant lan lotion awak ing permukaan kulit, lan kulit krasa adhem sawise muter. Ing sawetara lokasi sing wis ditemtokake,produk muter luwih profesional.Shanghai Rainbow Industry Co., Ltd.. iku profesionalmuter pabrik botol.

Kemasan farmasi minangka area aplikasi penting liyane kanggo botol roller. Minangka operator gel antipiretik, botol rollerbisa nyebar rata-rata gel obat ing kulit sing kudu ngilangi panas, lan ing wektu sing padha, perasaan sing adhem kondusif kanggo disipasi panas. Nyingkiri gangguan lan rasa ora nyaman sing disebabake amarga disipasi panas fisik tradisional, lan nambah ora rata aplikasi manual.

10ml-gemstone-roll-on-bottle-3

Masalah sing kudu digatekake nalika nggawe botol gendul gulung
Kita ngerti manawa botol sing wis rampung biasane dibotol kanthi manual sawise awak lan tutup digawe. Umume, pembotolan mung kudu ngencengi tutup kanthi alon, sing luwih cepet, nanging botol roll-on duwe manik-manik ing endhas botol, mula botol kasebut luwih angel lan akeh wektu. Kajaba iku, amarga ingsirah botol bal rol yaiku bal waja, bakal nyebabake nyeri driji nalika diperes ing awak botol, lan botol sing akeh bakal nyebabake kerusakan driji. Mula, luwih becik nganggo sarung tangan kanggo nglindhungi awak nalika ngiseni botol roller ball. Driji.

bamboo roller bottle

 

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. yaiku pabrikan, Merek kasebut RB PACKAGE, paket pelangi Shanghai Nyedhiyakake kemasan kosmetik mandheg.

Yen seneng produk, sampeyan bisa ngubungi,

Situs web: www.rainbow-pkg.com
Email: Bobby@rainbow-pkg.com
WhatsApp: +008613818823743

 

 


Wektu kiriman: Agustus-09-2021
Ndhaptar