Tips panggunaan lan perawatan botol minyak esensial

Saliyane nggosok minyak esensial ing tangan sampeyan utawa nutul mesin oksigen banyu, The produsen botol minyak esensial saka Shanghai Rainbow Industrial Co., ltd saranake sampeyan uga bisa nyelehake minyak esensial menyang "botol minyak esensial”Lan gawanen. Sampeyan bisa ngambu aroma minyak esensial kapan wae kanggo santai ~ pasar saiki Akeh minyak esensial nyedhiyakake "botol minyak esensial kaca" lan "botol minyak esensial mineral", sing bisa digunakake ing kalung, cincin, anting-anting, gelang, mineral gelang, liontin lan aksesoris liyane. IngPAKET RB  ing ngisor iki minangka panjelasan babagan cara nggunakake botol minyak esensial lan cara njaga.

black-round-glass-serum-essential-oil-bottle-with-dropper-pipette-1

 

☆ Cara nggunakake botol minyak esensial

● Botol minyak esensial kaca

Pisanan nyiyapake mangkuk kaca cilik utawa wadhah cilik sing bisa nahan minyak esensial sithik, nyelehake minyak esensial menyang mangkuk cilik miturut proporsi, gunakake jarum minyak esensial sing dipasang kanggo ngrampungake ekstraksi, lan isi menyang gelas botol kanggo ngrampungake.

● Botol minyak esensial mineral

Minyak esensial bisa diisi kanthi cara sing padha karo botol minyak esensial kaca (sing diterangake ing item ing ndhuwur), utawa minyak esensial bisa langsung dicelupake ing botol kanthi sudut 45 °. Pangeling khusus: Tutup botol minyak esensial mineral khusus khusus. Kanggo nyegah gabus ngilangi tutup botol lan mengaruhi daya tahan permukaan tutup bijih mentah, priksa manawa mbukak lan nutup kanthi muter.

☆ Nyuci botol minyak esensial

Kabeh jinis botol minyak esensial kudu diresiki lan diresiki saben rong minggu. Yen sampeyan ngganti minyak esensial sing beda, sampeyan uga kudu ngresiki sadurunge nambah formula sing beda. Nalika diresiki, gunakake alkohol 75% lan aja nggunakake agen pembersih liyane.

● Botol minyak esensial kaca

Gunakake jarum kanggo nyuntik alkohol menyang botol kaca lan guncang alon-alon, banjur sedhot alkohol sing reged banjur tuangake. Baleni tumindak iki 2 nganti 3 kaping kanggo ngrampungake reresik, lan sampeyan bisa terus nambah minyak atsiri sing digunakake.

● Botol minyak esensial mineral

Nalika diresiki, rendhem botol minyak esensial ing alkohol 75% udakara 5 menit, banjur jupuk lan usap nganggo andhuk kertas. Sisih jero botol minyak esensial bisa diresiki nganggo swab katun cilik utawa usap campuran sing isih ana. Kajaba iku, aja rendhem tutup botol luwih saka 30 detik kanggo nyegah gabus ora abuh lan deformasi utawa mengaruhi daya tahan tutup bijih mentah.

6pcs-gift-box-package-empty-10ml-glass-dropper-essential-oil-bottles-3

Informasi ing ndhuwur diatur dening Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd.

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. yaiku pabrikan, paket pelangi Shanghai Nyedhiyakake kemasan kosmetik mandheg.

Yen seneng produk, sampeyan bisa ngubungi,

Email: Bobby@rainbow-pkg.com

WhatsApp: +008613818823743

 


Wektu kiriman: Agustus-02-2021
Ndhaptar