Kinerja lan kaluwihan saka kemasan tabung plastik PE

Kinerja lan kaluwihan saka Tabung plastik PE kemasan

cosmetic tube

Kinerja lan kaluwihan saka Tabung plastik PE kemasan: cetakan ndhuwur tipis, huruf ndhuwur tipis, embossing pundhak, sawetara panyemprotan internal, cetakan warna lan teknologi liyane. Kemasan tabung kosmetik plastik PE produk saka 0ur perusahaan Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd.. duwe
Aman, higienis, tahan korosi, rupane apik, gampang digunakake, lan ramah lingkungan. Tabung plastik PE kemasan digunakake ing obat, kosmetik, kimia saben dina, panganan lan industri liyane.

Ana macem-macem kemasan tabung plastik PE, utamane kosmetik wanita. Kanthi persaingan sing luwih galak ing pasar kosmetik, macem-macem selang kosmetik lan perusahaan kosmetik ngupayakake nggedhekake penjualan produke.
Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. wis usaha tenanan kanggo ngemas lan promosi kosmetik.

Fungsi lan fungsi saka Tabung plastik PEkemasan dadi luwih apik, lan ana kosmetik kanthi fitur lengkap, bedane bijine jelas, lan bentuk bungkuse apik banget; ing wektu sing padha, supaya luwih bisa ngumumake dhiri
Kanggo produke dhewe, PAKET RB nggolongake lan ngemas kosmetik kanthi beda paket pelangi Shanghai ciri dhewe.
Kemasan tabung plastik PE nduweni akeh jeneng lan fungsi liyane, nanging miturut wujud lan adaptasi kemasan, umume kalebu kategori ing ngisor iki: kosmetik padhet, kosmetik partikel (bubuk) padat, Kosmetik cair lan lotion, kosmetik krimlsp.

plastic tube

1. Kemasan tabung plastik PE ngilangi bagean udhara (oksigen) ing wadhah kemasan, sing kanthi efektif bisa nyegah keruwetan panganan.

2. Kemasan tabung plastik PE nggunakake bahan kemasan kanthi sifat penghalang (sesak udara) sing apik, teknologi penyegelan lan syarat sing ketat, sing bisa nyegah pertukaran bahan ing bungkus kanthi efektif lan supaya ora ngilangi bobote panganan
Kehilangan rasa ora aman lan nyegah polusi sekunder.

3. Gas ing wadhah kemasan tabung plastik PE wis dibuwang, sing nyepetake transfer panas, bisa nambah efisiensi sterilisasi panas, lan nyegah ekspansi gas sajrone proses sterilisasi panas supaya wadhah kemasan pecah

Ing industri panganan, PE tabung plastikkemasan akeh digunakake, kayata sikil pitik, ham, sosis, lsp; selang kosmetik saya akeh digunakake ing acar, produk kedele, woh-wohan sing diawet lan produk jeruk liyane. Plastik PE. Umur panganan ing kemasan selang nambah umur panganan.

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. yaiku pabrikan, paket pelangi Shanghai Nyedhiyakake kemasan kosmetik mandheg.

Yen seneng produk, sampeyan bisa ngubungi,

Email: Bobby@rainbow-pkg.com

WhatsApp: +008613818823743

 

 

 


Wektu kiriman: Jul-28-2021
Ndhaptar