Waca lan ngerti 23 jinis pangolahan perawatan permukaan

Proses perawatan permukaan bahan kemasan kosmetik minangka asil integrasi warna, lapisan, proses, peralatan, lan liya-liyane sing efektif. Proses sing beda-beda nggawe efek sing beda saka bahan kemasan sing wis rampung.Artikel iki diowahi deningpaket shanghai rainbow,ayo cepet browsing 23 proses perawatan permukaan
一.Proses penyemprotan

1 proses penyemprotan

1. Penyemprotan minangka perawatan permukaan sing paling umum, manawa plastik utawa hardware.Penyemprotan umume kalebu nyemprotake minyak, uyuh bubuk, lan liya-liyane, lan sing umum yaiku nyemprotake minyak.Lapisan sing disemprotake umume dikenal minangka cat, lan lapisan kasebut kasusun saka resin, pigmen, pelarut, lan aditif liyane.Penyemprotan plastik umume duwe rong lapisan cat, warna ing permukaan diarani topcoat, lan lapisan sing paling transparan ing permukaan kasebut diarani cat pelindung.

2. Pambuka proses penyemprotan:
1) Pre-cleaning.Kayata mbusak bledug elektrostatik.
2) Semprotan lapisan ndhuwur.Topcoat umume warna sing katon ing permukaan.
3) Garing rampung.Iki dipérang dadi pangatusan alami suhu kamar lan pangatusan oven khusus.
4) Kelangan rampung.Pangatusan oven khusus mbutuhake cooling.
5) Semprotan cat protèktif.Cat protèktif umume digunakake kanggo nglindhungi lapisan ndhuwur, sing paling akeh yaiku cat sing cetha.
6) Curing cat protèktif.
7) Inspeksi QC.Priksa manawa syarat wis ketemu.

3. Lenga karet
Minyak karet, uga dikenal minangka cat elastis, cat aran, lenga karet minangka cat tangan elastis dhuwur loro komponen, produk sing disemprotake karo cat iki nduweni sentuhan alus khusus lan rasa permukaan elastis sing dhuwur.Kerugian minyak karet yaiku biaya dhuwur, daya tahan umum, lan gampang ilang sawise suwe.Minyak karet akeh digunakake ing produk komunikasi, produk audio-visual, MP3, casing ponsel, dekorasi, produk hiburan lan hiburan, konsol game, peralatan kecantikan, lsp.

4. Cat UV
1) cat UViku singkatan basa Inggris saka Ultra-VioletRay.Jangkoan dawa gelombang UV sing umum digunakake yaiku 200-450nm.Cat UV mung bisa diobati nalika kena sinar ultraviolet.
2) Karakteristik cat UV: transparan lan padhang, kekerasan dhuwur, kacepetan mbenakake cepet, efisiensi produksi dhuwur, topcoat protèktif, hardening lan padhang permukaan.

二, proses water plating

2 Proses banyu plating

1. Water plating minangka proses elektrokimia.Pangertosan populer yaiku nyemplungake bagean produk sing kudu dilapisi ing elektrolit, lan banjur ngliwati arus kanggo nggawe logam sing disimpen ing permukaan bagean kasebut dadi seragam, padhet lan naleni.Cara sing apik kanggo ngrampungake permukaan lapisan logam.

2. Bahan sing cocok kanggo plating banyu: sing paling umum yaiku ABS, luwih apik kanggo elektroplating kelas ABS, plastik umum liyane kayata PP, PC, PE, lan liya-liyane angel kanggo banyu plating.
Werna lumahing umum: Emas, Perak, Ireng, Gunmetal.
Efek electroplating umum: kinclong dhuwur, matt, matte, campuran, lsp.

三, proses vakum plating

1. Vacuum plating minangka jinis electroplating, yaiku cara kanggo nutupi lapisan logam tipis ing permukaan produk ing peralatan vakum sing dhuwur.

2. Aliran proses plating vakum: reresik lumahing - antistatic - semprotan primer - baking primer - lapisan vakum - lapisan ndhuwur semprotan - manggang ndhuwur jas - pengawasan kualitas - packaging.

3. Kaluwihan lan cacat saka vakum plating:
1) Ana akeh bahan plastik sing bisa electroplated.
2) Warna plating bisa rampung, karo werna sugih.
3) Sifat plastik ora diganti nalika electroplating, lan electroplating lokal trep.
4) Ora ana cairan sampah, perlindungan lingkungan.
5) Bisa nindakake non-konduktif vakum plating.
6) Efek electroplating luwih padhang lan luwih cerah tinimbang plating banyu.
7) Produktivitas plating vakum luwih dhuwur tinimbang plating banyu.

Kekurangane yaiku:
1) Tingkat risak saka plating vakum luwih dhuwur tinimbang plating banyu.
2) Rega plating vakum luwih dhuwur tinimbang plating banyu.
3) Lumahing lapisan vakum ora nyandhang-tahan lan kudu direksa dening UV, lan banyu plating umume ora perlu UV.

四, Teknologi Dekorasi IMD/In-Mold

4-IMD-In-Mold Dekorasi Teknologi

1. Jeneng Cina IMD: Teknologi dekorasi cetakan, uga dikenal minangka teknologi tanpa lapisan.Jeneng Inggris: In-MoldDecoration, IMD minangka teknologi dekorasi permukaan sing populer sacara internasional, film transparan hardening permukaan, lapisan pola printing tengah, lapisan injeksi mburi, tengah tinta, sing bisa nggawe produk tahan gesekan, nyegah permukaan saka goresan, lan njaga werna kanggo dangu.Padhang lan ora gampang luntur.

Dekorasi ing cetakan IMD minangka proses produksi otomatis sing relatif anyar.Dibandhingake karo proses tradisional, IMD bisa nyuda langkah produksi lan nyuda jumlah komponen sing disassembled, saengga bisa ngasilake lan ngirit wektu lan biaya kanthi cepet.Uga nduweni kaluwihan kanggo nambah kualitas lan nambah gambar.Kompleksitas lan ningkatake kaluwihan daya tahan produk, IMD) saiki minangka cara sing paling efisien, ditrapake ing permukaan film kanthi nyithak, mbentuk tekanan dhuwur, nglereni mati, lan pungkasane digabungake karo plastik kanggo mbentuk, ngilangi prosedur operasi sekunder lan jam kerja. , utamané nalika proses printing lan lukisan kayata lampu latar, multi-permukaan, logam imitasi, Processing hairline, pola cahya logis, gangguan iga, etc ora bisa ditangani, iku wektu kanggo nggunakake proses IMD.

Dekorasi ing cetakan IMD bisa ngganti akeh proses tradisional, kayata transfer termal, uyuh, printing, electroplating lan cara dekorasi penampilan liyane.Utamane, produk sing gegandhengan kayata gambar multi-warna, lampu latar, lan liya-liyane dibutuhake.

Mesthine, kudu dicathet kanthi khusus ing kene: ora kabeh dekorasi permukaan plastik bisa diganti dening proses IMD, lan IMD isih duwe kemacetan teknis materi (kayata hubungan kuwalik antarane kekerasan lan peregangan, akurasi posisi, profil lan jarak bump, sudut konsep. ) etc.) Kanggo produk tartamtu, file 3D kudu disedhiyakake kanggo insinyur profesional kanggo nganalisa.

2. IMD kalebu IML, IMF, IMR
IML: IN MOLDING LABEL (yaiku, nglebokake lembaran dekoratif sing dicithak lan ditindhes menyang cetakan injeksi, banjur nyuntikake resin menyang lapisan tinta ing mburi lembaran sing dicetak, supaya resin lan lembaran kasebut digabung dadi siji. teknologi ngecor curing Printing → Punching → Injeksi plastik batin.) (Ora ana mulet, lumahing mlengkung cilik, digunakake kanggo produk 2D);

IMF: IN MOLDING FILM (kira-kira padha karo IML nanging utamané digunakake kanggo Processing 3D ing basis saka IML. Printing → ngecor → punching → injeksi plastik batin. Cathetan: Paling ngecor punika PC vakum / dhuwur meksa ngecor.) (cocog kanggo dhuwur dhuwur). nggambar produk ekstensi, produk 3D);

IMR: IN MOLDING ROLLER (fokus ing lapisan release ing senyawa karet. PET FILM → printing release agent → printing ink → printing adhesive → injeksi plastik batin → tinta lan plastik iketan → sawise jamur dibukak, bahan karet bakal kanthi otomatis kapisah saka tinta. Tipe. Jepang diarani transfer termal utawa transfer termal. Mesin iki nggunakake metode ROLL TOROLL, lan alignment dilakokno dening komputer CCD. Siklus kustomisasi lembarane relatif dawa, biaya cetakan relatif dhuwur, lan teknologi ora diekspor, mung Jepang duwe .) (Film ing lumahing prodhuk dibusak, mung ninggalake tinta ing lumahing prodhuk.);

3. Bentenipun antarane IML, IMF lan IMR (apa film kiwa ing lumahing).
Keuntungan saka produk IMD:
1) resistance scratch, resistance karat kuwat lan umur layanan dawa.
2) Efek stereoskopik sing apik.
3) bledug-bukti, Kelembapan-bukti lan kemampuan anti-deformasi.
4) Werna bisa diganti ing karsane, lan pola bisa diganti ing karsane.
5) Posisi pola akurat.

五, proses sablon

5proses layar sutra

1. Sablon yaiku sablon, yaiku cara nyetak kuna nanging akeh digunakake.

1) Gunakake squeegee kanggo aplikasi tinta ing layar.
2) Banjur gunakake scraper kanggo tarik tinta warata menyang sisih siji ing amba tetep.Ing wektu iki, tinta bakal dicithak ing obyek sing dicithak amarga penetrasi miturut pola nalika layar digawe, lan printing bisa diulang.
3) Layar printing bisa terus digunakake sawise wisuh.

2. Aplikasi sablon: cetak kertas, cetak plastik, cetak produk kayu, kaca, cetak produk keramik, cetak produk kulit, lsp.

六, proses printing pad

Proses printing 6pad
1. Pad printing iku salah siji saka cara printing khusus.Bisa nyithak teks, grafis lan gambar ing permukaan obyek sing ora duwe aturan baku, lan saiki dadi percetakan khusus sing penting.Contone, teks lan pola ing permukaan ponsel dicithak kanthi cara iki, lan printing permukaan akeh produk elektronik kayata keyboard komputer, instrumen, lan meter kabeh ditindakake kanthi printing pad.

2. Proses padprinting gampang banget.Baja (utawa tembaga, termoplastik) gravure digunakake, lan sirah printing pad mlengkung digawe saka bahan karet silikon digunakake kanggo nyelehake tinta ing gravure menyang lumahing sirah printing pad, banjur Sampeyan bisa print teks, pola, etc .kanthi mencet ing permukaan obyek sing dikarepake.

3. Bentenipun antarane printing pad lan printing layar sutra:
1) Pad printing cocok kanggo lumahing ora duwe aturan baku lan lumahing sudhut mlengkung, nalika printing layar sutra cocok kanggo lumahing warata lan lumahing sudhut mlengkung cilik.
2) Pad printing kudu kapapar piring baja, lan sablon digunakake kanggo sablon.
3) Pad printing punika transfer printing, nalika sutra layar printing langsung ilang printing.
4) Peralatan mekanik sing digunakake dening loro kasebut beda banget.

七, proses transfer banyu

7 proses transfer banyu
1. Printing transfer banyu, sing umum dikenal minangka decals banyu, nuduhake transfer pola lan pola ing film sing larut banyu menyang substrat liwat tekanan banyu.

2. Perbandingan printing transfer banyu lan IML:
Proses IML: Posisi pola akurat, pola bisa dibungkus ing bakal (chamfering utawa inversi ora bisa kebungkus), efek pola iku variabel, lan werna ora bakal luntur.
Printing transfer banyu: posisi pola ora akurat, bungkus pola diwatesi, efek pola diwatesi (efek printing khusus ora bisa digayuh), lan werna bakal luntur.

2. Proses transfer termal

8 Proses transfer termal
1. Pencetakan transfer termal minangka proses pencetakan sing berkembang, sing wis dikenalake saka luar negeri luwih saka 10 taun.Cara printing proses dipérang dadi rong bagéan: transfer film printing lan transfer Processing.Printing film transfer nganggo dot printing (resolusi nganti 300dpi), lan pola kasebut wis dicithak ing permukaan film.Pola sing dicithak sugih ing lapisan, werna sing padhang lan tansah owah-owahan., aberasi chromatic cilik, reproducibility apik, bisa nyukupi syarat desainer pola, lan cocok kanggo produksi massal;proses transfer liwat mesin transfer termal siji-wektu Processing (panas lan meksa) kanggo nransfer pola kepileh ing film transfer kanggo prodhuk Lumahing, sawise ngecor, lapisan tinta lan lumahing prodhuk sing Integrasi, kang nyata lan ayu. , kang nemen nambah kelas prodhuk.Nanging, amarga isi teknis sing dhuwur saka proses iki, akeh bahan sing kudu diimpor.

2. Proses pencetakan transfer termal ditrapake ing permukaan macem-macem ABS, PP, plastik, kayu, logam sing dilapisi lan produk liyane.Film transfer termal bisa dirancang lan diprodhuksi miturut syarat pelanggan, lan pola kasebut bisa ditransfer menyang permukaan benda kerja kanthi mencet panas kanggo nambah kualitas produk.Proses transfer termal akeh digunakake ing plastik, kosmetik, dolanan, peralatan listrik, bahan bangunan, hadiah, kemasan panganan, alat tulis lan industri liyane.

九, pencetakan pewarna sublimasi

9 Pencetakan Pewarna Sublimasi
1. Cara iki digawe khusus kanggo dekorasi permukaan produk prefabrikasi lan produk plastik telung dimensi.Cara iki ora bisa nyedhiyakake resistensi goresan lan efek protèktif liyane ing permukaan produk.Kosok baline, bisa nyedhiyakake kualitas cetak sing ora gampang luntur, lan sanajan digores, sampeyan isih bisa ndeleng warna sing apik.Ora kaya sablon utawa varnishing, metode iki menehi jenuh warna sing luwih dhuwur tinimbang metode pewarnaan liyane.

2. Pewarna sing digunakake ing sublimasi bisa nembus menyang permukaan materi kira-kira 20-30 mikron, saengga sanajan permukaan kasebut disikat utawa digores, warnane isih bisa dijaga banget.Cara iki uga akeh digunakake ing macem-macem produk, kalebu komputer notebook SONY VAIO.Komputer iki digunakake kanthi cara iki kanggo nggawe perawatan permukaan kanthi warna lan pola sing beda kanggo nggawe produk iki luwih khas lan pribadi.

, proses pengecatan

10 proses cat
1. Baking Paint tegese sawise lukisan utawa brushing, workpiece ora diijini kanggo nambani alamiah, nanging workpiece dikirim menyang Paint kamar baking, lan lapisan Paint wis nambani dening dadi panas elektrik utawa panas infra merah adoh.

2. Bentenipun antarane baking Paint lan Paint biasa: Sawise baking Paint, tightness saka lapisan Paint kuwat, iku ora gampang kanggo tiba mati, lan film Paint seragam lan werna kebak.

3. Proses lacquer piano minangka jinis proses lacquer baking.Prosese rumit banget.Kaping pisanan, perlu kanggo aplikasi putty ing papan kayu minangka lapisan ngisor cat semprotan;sawise leveling dempul, ngenteni dempul garing, polish lan lancar;banjur mbaleni proses kasebut.Semprotan primer 3-5 kaping, sawise saben uyuh, polish nganggo sandpaper banyu lan kain abrasif;pungkasanipun, semprotan 1-3 kaping topcoat padhang, lan banjur nggunakake baking suhu dhuwur kanggo nambani lapisan Paint, sepisanan punika Kekandelan saka Paint transparent nambani kira 0.5mm-1.5mm, malah yen suhu saka tuwung wesi punika. 60-80 derajat, ora bakal ana masalah ing permukaane!

Contone, proses oksidasi

1. Oksidasi nuduhake reaksi kimia antarane obyek lan oksigen ing udara, disebut reaksi oksidasi, yaiku fenomena alam.Oksidasi sing diterangake ing kene nuduhake proses perawatan permukaan produk hardware.

2. Aliran proses: ngumbah alkalin - ngumbah - bleaching - ngumbah - aktivasi - ngumbah - oksidasi aluminium - ngumbah - dyeing - ngumbah - sealing - ngumbah - pangatusan - pengawasan kualitas - panyimpenan.

3. Peran oksidasi: protèktif, dekoratif, pewarnaan, insulasi, ningkatake gaya ikatan kanthi lapisan organik, lan ningkatake gaya ikatan kanthi lapisan lapisan anorganik.

4. Oksidasi sekunder: Kanthi mblokir utawa deoksidasi permukaan produk, produk kasebut dioksidasi kaping pindho, sing diarani oksidasi sekunder.
1) Warna sing beda katon ing produk sing padha.Rong warna bisa cedhak utawa beda.
2) Produksi LOGO protruding ing lumahing prodhuk.LOGO protruding ing lumahing prodhuk bisa prangko lan kawangun, utawa dijupuk dening oksidasi secondary.

十二, proses gambar mekanik

1. Gambar kawat mekanik yaiku proses ngusapake jejak ing permukaan produk kanthi proses mekanik.Ana sawetara jinis gambar kawat mekanik, kayata gandum lurus, gandum acak, benang, corrugation, lan gandum srengenge.

2. Bahan sing cocog kanggo gambar mekanik:
1) Gambar kabel mekanik kalebu proses perawatan permukaan produk hardware.
2) Produk plastik ora bisa langsung ditarik kanthi mekanis.Produk plastik sawise plating banyu uga bisa entuk tekstur kanthi gambar mekanik, nanging lapisan kasebut ora kudu tipis, yen ora bakal gampang rusak.
3) Ing antarane bahan logam, jinis gambar mekanik sing paling umum yaiku aluminium lan stainless steel.Amarga kekerasan permukaan lan kekuatan aluminium luwih murah tinimbang stainless steel, efek gambar mekanik luwih apik tinimbang stainless steel.
4) Produk hardware liyane.

十三, proses laser engraving

13Laser engraving proses
1. Laser engraving, uga disebut laser engraving utawa laser marking, minangka proses perawatan permukaan nggunakake prinsip optik.

2. Panggonan aplikasi saka laser engraving: laser engraving cocok kanggo meh kabeh bahan, hardware lan plastik sing umum digunakake kothak.Kajaba iku, ana produk pring lan kayu, plexiglass, piring logam, kaca, watu, kristal, Corian, kertas, piring rong warna, alumina, kulit, plastik, resin epoksi, resin poliester, logam semprotan, lsp.

3. Bedane antarane gambar kabel laser lan gambar kawat mekanik:
1) Gambar mekanik yaiku nggawe garis kanthi proses mekanik, dene gambar laser yaiku ngobong garis liwat energi cahya laser.
2) Relatif ngandika, garis drawing mechanical ora cetha banget, nalika garis drawing laser cetha.
3) Lumahing drawing mechanical wis limang bumps, nalika lumahing laser drawing wis bumps.

十四, Sorot trimming

High-gloss trimming kanggo Cut pinggiran beveled padhang ing pinggiran produk hardware dening mesin CNC kacepetan dhuwur.
1) Iku belongs kanggo proses perawatan lumahing produk hardware.
2) Antarane bahan logam, aluminium paling akeh digunakake kanggo trimming dhuwur-gloss, amarga bahan aluminium sing relatif alus, duwe kinerja nglereni banget, lan bisa njupuk efek lumahing banget padhang.
3) Biaya pangolahan dhuwur, lan umume digunakake kanggo nglereni pinggiran bagean logam.
4) Ponsel, produk elektronik, lan produk digital akeh digunakake.

十五, kumpulan kembang

1. Kembang batch minangka cara nglereni garis ing permukaan produk kanthi mesin.

2. Panggonan sing ditrapake kanggo kembang batch:
1) Iku belongs kanggo proses perawatan lumahing produk hardware.
2) Papan jeneng logam, label produk utawa LOGO perusahaan kasebut duwe garis-garis kerawang utawa lurus.
3) Ana sawetara garis jero sing jelas ing permukaan produk hardware.

十六, Sandblasting

16 sandblasting
Sandblasting minangka proses reresik lan kasar permukaan substrat kanthi pengaruh aliran pasir kanthi kacepetan dhuwur.Nggunakake udara sing dikompresi minangka daya kanggo mbentuk sinar jet kanthi kecepatan dhuwur kanggo nyemprotake bahan semprotan (pasir bijih tembaga, wedhi kuarsa, ampelas, wedhi wesi, wedhi Hainan) menyang permukaan benda kerja sing bakal diolah kanthi cepet, supaya sing katon utawa wangun saka lumahing njaba lumahing workpiece diganti., Amarga impact lan nglereni efek saka abrasive ing lumahing workpiece, lumahing workpiece bisa diwenehi jurusan tartamtu saka karesikan lan roughness beda, supaya mechanical saka lumahing workpiece wis apik, mangkono nambah lemes. resistance saka workpiece, nambah lan nutupi Adhesion antarane lapisan prolongs kekiatan saka film nutupi lan uga nggampangake gawe tingkat lan dekorasi saka Paint.

2. Range aplikasi sandblasting
1) Lapisan workpiece lan sandblasting pretreatment kanggo iketan workpiece bisa mbusak kabeh rereget kayata teyeng ing lumahing workpiece, lan nggawe skema dhasar sing penting banget (yaiku permukaan kasar sing disebut) ing permukaan benda kerja, lan bisa ngliwati Swap abrasives ukuran partikel beda kanggo entuk derajat roughness beda, kang nemen mbenakake pasukan iketan antarane workpiece lan Paint lan plating.Utawa nggawe bagean iketan luwih tenan lan luwih apik ing kualitas.
2) Reresik lan polishing lumahing atos casting lan workpieces sawise perawatan panas Sandblasting bisa ngresiki kabeh rereget (kayata ukuran oxide, lenga lan ampas liyane) ing lumahing castings lan forgings lan workpieces sawise perawatan panas, lan polish lumahing workpieces. kanggo nambah kelancaran workpieces.Bisa nggawe workpiece nuduhake werna logam seragam lan konsisten, supaya katon workpiece luwih ayu lan apik-looking.
3) Bagian mesin reresik burr lan beautification lumahing Sandblasting bisa ngresiki burrs cilik ing lumahing workpiece lan nggawe lumahing workpiece Gamelan, mbusak gawe piala saka burrs lan Ngapikake bahan saka workpiece.Lan sandblasting bisa nggawe sudhut bunder cilik ing prapatan lumahing workpiece, nggawe workpiece luwih ayu lan luwih tepat.
4) Ngapikake sifat mekanik saka bagean.Sawise sandblasting, bagean mekanik bisa ngasilake permukaan sing ora rata lan ora rata ing permukaan bagean, supaya lenga pelumas bisa disimpen, saéngga nambah kahanan pelumasan, nyuda gangguan lan ningkatake umur layanan mesin.
5) Efek cahya Kanggo sawetara workpieces khusus-waé, sandblasting bisa entuk bayangan beda utawa matt ing bakal.Kayata mecah saka workpieces stainless steel lan plastik, ing polishing artikel jade, mattization saka lumahing Furnitur kayu, pola lumahing kaca frosted, lan Processing tekstur saka lumahing kain.

十七, Korosi

1. Korosi yaiku ukiran korosi, sing nuduhake panggunaan tidbits kanggo nggawe pola utawa tembung ing permukaan logam.

2. Aplikasi korosi:
1) Iku belongs kanggo proses perawatan lumahing produk hardware.
2) Lumahing hiasan, bisa nggawe sawetara pola lan karakter sing luwih apik ing permukaan logam.
3) Proses korosi bisa ngolah bolongan lan alur cilik.
4) Die etched lan cokotan kembang.

十八, polishing

18 polishing

1. Gunakake alat utawa cara liyane kanggo padhang lumahing workpiece sak polishing.Tujuan utama yaiku kanggo entuk permukaan sing alus utawa gloss pangilon, lan kadhangkala uga digunakake kanggo ngilangi gloss (matte).

2. Cara polishing sing umum digunakake yaiku: polishing mekanik, polishing kimia, polishing elektrolitik, polishing ultrasonik, polishing cairan, grinding magnetik lan polishing.

3. Panggonan aplikasi polishing:
1) Umumé, produk apa wae sing permukaané kudu padhang kudu dipoles.
2) Produk plastik ora langsung dipoles, nanging alat abrasif dipoles.

十九, bronzing

19 bronzing

1. Hot stamping, umum dikenal minangka hot stamping, minangka proses printing khusus tanpa tinta.Piring logam digawe panas, foil ditrapake, lan teks utawa pola emas dicithak ing cetakan.Kanthi perkembangan cepet saka foil stamping panas lan industri packaging, aplikasi saka anodized aluminium hot stamping liyane lan liyane ekstensif.

2. Proses bronzing nggunakake prinsip transfer pencet panas kanggo nransfer lapisan aluminium ing aluminium anodized menyang permukaan substrat kanggo mbentuk efek logam khusus.Amarga bahan utama sing digunakake kanggo bronzing yaiku aluminium foil anodized, mula bronzing uga diarani hot stamping aluminium anodized.Aluminium foil anodized biasane dumadi saka bahan multi-lapisan, substrate asring PE, ngiring dening lapisan release, lapisan werna, lapisan logam (aluminium plating) lan lapisan lim.
Proses dhasar bronzing ana ing negara tekanan, yaiku, ing negara ngendi aluminium anodized dipencet dening piring stamping panas lan landasan, aluminium anodized digawe panas kanggo nyawiji lapisan resin silikon panas-leleh lan adesif. agen.Viskositas resin silikon dadi luwih cilik, lan viskositas adesif khusus panas-sensitif mundhak sawise digawe panas lan ilang, supaya lapisan aluminium lan film basa aluminium anodized dikupas lan ditransfer menyang landasan ing wektu sing padha.Minangka meksa dirilis, adesif cepet cools lan solidifies, lan lapisan aluminium ditempelake kuwat ing landasan, ngrampungake proses stamping panas.

3. Ana rong fungsi utama bronzing: siji hiasan lumahing, kang bisa nambah nilai tambah prodhuk.Kombinasi bronzing lan embossing lan cara pangolahan liyane bisa nuduhake efek dekoratif sing kuwat saka produk kasebut: sing kapindho yaiku menehi produk kinerja anti-pemalsuan sing dhuwur, kayata nggunakake posisi holografik lan hot stamping logo merek dagang.Sawise prodhuk dicap panas, pola kasebut cetha lan apik, warnane padhang lan narik kawigaten, lan tahan nganggo lan tahan cuaca.Saiki, aplikasi teknologi bronzing ing label rokok dicithak luwih saka 85%.Ing desain grafis, bronzing bisa muter peran ngrampungake sentuhan lan nyorot tema desain, utamane kanggo panggunaan dekoratif merek dagang lan jeneng pangguna.

二十, Flocking

20 Nglumpuk

Flocking tansah dianggep mung hiasan, nanging nyatane akeh kaluwihan.Contone, ing kothak perhiasan lan kosmetik, kumpul kudu digunakake kanggo nglindhungi perhiasan lan kosmetik.Uga nyegah kondensasi, supaya bisa digunakake ing interior mobil, prau, utawa sistem AC.Loro panggunaan paling kreatif sing bisa dakbayangake yaiku peralatan meja keramik sing ditutupi flanel, lan pembersih vakum Miele.

二十一, Dekorasi metu saka cetakan

Dekorasi metu saka cetakan asring katon minangka extension saka cetakan injeksi tinimbang proses kapisah liyane.Nutupi lapisan njaba telpon seluler nganggo kain misale jek mbutuhake keahlian sing apik kanggo nggawe efek khusus, sing bisa digawe kanthi cepet lan apik kanthi dekorasi sing ora ana cetakan.Apa maneh, bisa digawe langsung ing cetakan tanpa proses pangolahan pasca manual tambahan.

二十二、 Self-healing coating

1. Lapisan iki nduweni kemampuan marasake awak magis.Nalika ana goresan cilik utawa garis nggoleki ing lumahing, anggere sampeyan nggunakake sumber panas, lumahing bakal ndandani bekas dhewe.Prinsip kasebut yaiku nggunakake fluiditas bahan polimer sing tambah ing lingkungan suhu dhuwur, supaya sawise dadi panas, bakal mili menyang goresan utawa depresi amarga tambah fluiditas kanggo ngisi.Rampung iki menehi kekiatan unprecedented saka kasus.
Perlindhungan sawetara mobil apik banget, utamane nalika kita parkir mobil ing srengenge, lapisan ing permukaan bakal diwiwiti kanthi otomatis ndandani garis cilik utawa goresan, nuduhake permukaan sing paling sampurna.

2. Related aplikasi: Saliyane pangayoman saka panel awak, bisa Applied kanggo lumahing bangunan ing mangsa?

二十三, lapisan anti banyu

1. Lapisan anti banyu tradisional kudu ditutupi lapisan film, sing ora mung ora katon, nanging uga ngganti karakteristik permukaan obyek kasebut.Lapisan anti banyu nano sing diciptakake dening perusahaan P2I nggunakake sputtering vakum kanggo nempelake lapisan anti banyu polimer menyang permukaan benda kerja ing papan sing ditutup ing suhu kamar.Wiwit kekandelan lapisan iki diukur ing nanometer, meh ora katon ing njaba.Cara iki cocok kanggo kabeh jinis bahan lan wangun geometris, lan malah sawetara wangun Komplek.Obyek sing nggabungake sawetara bahan uga bisa dilapisi kanthi lapisan anti banyu kanthi P2I.

2. Aplikasi sing gegandhengan: Teknologi iki bisa nyedhiyakake fungsi anti banyu kanggo produk elektronik, sandhangan, sepatu, lan liya-liyane. Kalebu zippers sandhangan lan sendi produk elektronik bisa dilapisi.Liyane, kalebu instrumen presisi laboratorium lan peralatan medis, uga kudu anti banyu.Contone, dropper ing laboratorium kudu nduweni fungsi ngusir banyu sing nyegah cairan saka adhering, supaya kanggo mesthekake yen jumlah Cairan ing eksperimen akurat lan ora ngrusak.

Shanghai rainbow industrial co.,ltd provides solusi siji-mandeg kanggo packaging kosmetik.Yen sampeyan seneng produk kita, sampeyan bisa hubungi kita,
situs web:
www.pelangi-pkg.com
Email: Bobby@rainbow-pkg.com
WhatsApp: +008613818823743


Wektu kirim: Apr-27-2022
Ndaftar