Pilihan pump lotion, iki kawruh dhasar kanggo ngerti

Apa botol plastik utawa wadhah kaca, cara efektif njupuk isine mbutuhake komponen alat sing cocog karo wadhah kasebut.Pompa lotionminangka alat panyengkuyung.Bisa diarani minangka komponen paling penting ing wadhah kosmetik.Cara isi metu uga langsung nemtokake kepuasan pengalaman konsumen karo produk.

Definisi Produk

pompa lotion

Pompa lotionminangka salah sawijining jinis utama wadhah kosmetik
Piranti kanggo mbusak isi,
Iki minangka jinis nggunakake prinsip keseimbangan atmosfer,
Pompa metu cairan ing botol kanthi mencet,
Dispenser Cairan sing ngisi atmosfer njaba menyang botol.

Kerajinan

1. Komponen struktural:

Pompa lotion Kerajinan

sirah lotion conventional asring dumadi saka aksesoris kayata mencet tutuk / mencet sirah, kolom pump ndhuwur, tutup kunci, gasket, tutup botol, pump stopper, kolom pump ngisor, spring, awak pump, werni kaca, jerami lan ing.Miturut syarat desain struktur pompa beda, aksesoris sing cocog bakal beda-beda, nanging prinsip lan tujuan pungkasan padha, yaiku, kanthi efektif mbusak isi kasebut.

2. Proses produksi

proses produksi pompa lotion

Akèh bagéan sakasirah pump utamané digawe saka PE, PP, LDPE lan bahan plastik liyane, lan dicetak kanthi cetakan injeksi.Antarane wong-wong mau, manik-manik kaca, spring, gaskets lan aksesoris umume dituku saka njaba.Komponen utama saka sirah pump bisa Applied kanggo electroplating, anodized tutup aluminium, uyuh, injeksi ngecor werna, etc. Graphics lan teks bisa dicithak ing lumahing muncung sirah pump lan lumahing penyonggo, lan bisa diproses. kanthi proses printing kayata bronzing/perak, sablon sutra, lan printing pad.

struktur produk

1. Klasifikasi produk
diameteripun biasa: Ф18, Ф20, Ф22, Ф24, Ф28, Ф 33, Ф38, etc.
Miturut sirah kunci: sirah kunci blok panuntun, sirah kunci benang, sirah kunci klip, ora ana sirah kunci
Miturut struktur: pump spring external, spring plastik, pump emulsion anti-banyu, pump bahan viskositas dhuwur
Miturut cara pumping: botol vakum lan jinis jerami
Miturut volume pompa: 0.15/0.2cc, 0.5/0.7cc, 1.0/2.0cc, 3.5cc, 5.0cc, 10cc lan ndhuwur

2. Prinsip kerja
Kanthi manual pencet nangani meksa dinamis, volume ing kamar spring sudo, meksa mundhak, Cairan lumebu ing kamar muncung liwat bolongan inti tutup, banjur Cairan wis nyemprot metu liwat muncung, banjur ngeculake nangani meksa , lan tekanan ing kamar spring Volume mundhak kanggo mbentuk tekanan negatif, werni mbukak ing tumindak tekanan negatif, lan Cairan ing botol lumebu ing rongga spring.Ing wektu iki, ana jumlah cairan tartamtu ing awak tutup.Nalika nangani dipencet maneh, Cairan disimpen ing awak tutup bakal Punch munggah lan semprotan metu liwat nozzle;

putih-plastik-pompa-1

3. Indikator kinerja
Indikator kinerja utama pompa: jumlah tekanan udara, output pompa, tekanan mudhun, torsi pambuka saka kepala penet, kacepetan mbalek maneh, indeks asupan banyu, lsp.

4. Bentenipun spring internal lan spring external
Spring njaba, sing ora ndemek isi, ora bakal ngrusak isi amarga sulaman spring.

struktur produk pompa lotion

 

Aplikasi kosmetik

Kepala pompaakeh digunakake ing industri kosmetik
Nduwe aplikasi ing bidang perawatan kulit, ngumbah, lan minyak wangi.
Kayata sampo, shower gel, body lotion, serum, sunscreen lotion,
BB cream, foundation cair, pembersih wajah, sabun tangan, lsp.
Kategori produk duwe aplikasi

Paket pelangi Shanghai Nyedhiyani kemasan kosmetik siji-mandeg.

Yen sampeyan seneng produk kita, sampeyan bisahubungi kita,

situs web:www.pelangi-pkg.com

Email: Bobby@rainbow-pkg.com

WhatsApp: +008615921375189


Wektu kirim: Jun-11-2022
Ndaftar