Carane ngatur produk sampeyan

Dina iki kita ngomong babagan: "Carane ngatur produk sampeyan?“
OEM
Kustomisasi umume dipérang dadi OEM: nggunakake cetakan produk sing wis ana, mung ngowahi tampilan produk, kayata warna lukisan, percetakan sutra, hot-stamping, labeling, tutup karo pring;
Utawa ODM, kita nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem layanan saka desain kanggo nggawe cetakan, produksi, lan liya-liyane. Produk sing disesuaikan iki ora bisa didol ing pasar;
Dina iki kita bakal ngomong babagan produk OEM dhisik, nggawe produk OEM
Para panuku kudu nyedhiyani:

ANYAR-AR~4
1. Yen ana warna sing ditemtokake, sampeyan kudu menehi kode Pantone utawa sampel warna;werna lukisan uga dipérang dadi werna ngalangi, semi-transparan, gradient, etc.
2. Iku sampurna kanggo nyedhiyani manuskrip Ai kanggo produk dicithak: amarga teks, logo, lan pola sawise "Ngonversi teks kanggo kurva" ora bakal deformed nalika mriksa ing sembarang komputer;
3. Ukuran lan posisi printing, customer paling apik kanggo ngandhani ukuran lan posisi isi printing, mesthi, bakul bakal konfirmasi karo customer sadurunge printing;
Oke, sampeyan ngerti apa sing kudu diwenehake?
Sabanjure, ayo ngomong babagan proses ODM.

NE9AA4~1

Shanghai rainbow industrial co., ltd nyedhiyakake solusi siji-mandeg kanggo kemasan kosmetik. Yen sampeyan seneng karo produk kita, sampeyan bisa hubungi kita,
situs web:
www.pelangi-pkg.com
Email: Bobby@rainbow-pkg.com
WhatsApp: +008615921375189


Wektu kirim: Jul-14-2022
Ndaftar