Kepiye babagan Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd.

微信图片_20200410101041
Shanghai Rainbow Industrial Co., ltd didegaké ing taun 2008, kantor sing ana ing Shanghai, pabrik ing Yuyao, Provinsi Zhejiang, kanthi transportasi sing gampang menyang plabuhan segara Shanghai lan Ningbo. Kita minangka perusahaan profesional sing melu paket plastik standar lan khusus, kayata sprayer pemicu, pompa, sprayer mist , botol plastik lan solusi kemasan sing apik banget kanggo supermarket, industri perawatan kulit, salon dandanan, distributor, grosir ing saindenging jagad. Kita nyedhiyakake produk OEM & ODM berkualitas tinggi kanthi rega cukup.
Paket Pelanginduwe akeh pelanggan sing setia, akeh saka Amerika, Kanada, Eropa, Oceania lan Asia Timur. Kanthi produk ekspor sing larang, larang, layanan paling apik, pengiriman tepat waktu, kita yakin bisa memenuhi kabeh sarat lan ngluwihi pangarepan.

Wektu kiriman: Aug-04-2021
Ndhaptar